FOTO Nicolas Cage se poartă ca un om al străzii!

18 decembrie, 2014

Cândva deţinea castele în Anglia şi Germania, vile în America şi chiar o insulă în Bahamas. Acum celebrul actor Nicolas Cage trăieşte chiar modest, renunţând la toate vilele somptuoase de mai sus. Actorul în vârstă de 50 de ani

Cândva deţinea castele în Anglia şi Germania, vile în America şi chiar o insulă în Bahamas. Acum celebrul actor Nicolas Cage trăieşte chiar modest, renunţând la toate vilele somptuoase de mai sus.

Actorul în vârstă de 50 de ani, soţia sa Alice Kim şi fiul lor de nouă ani, Kal-El, locuiesc când într-o căsuţă dintr-un orăşel din Anglia, când în casa de la Las Vegas.

Ieri, Nicolas Cage a fost zărit pe străzile oraşului Glastonerbury, însoţit de fiul său, făcând câteva cumpărături pentru sărbătorile de iarnă. Însă, cu greu a fost recunoscut de către fotografi şi asta pentru că look-ul actorului s-a schimbat destul de mult în ultima perioadă.

Îmbrăcat într-o ţinută casual şi cu un fes pe cap, Cage putea fi confundat foarte uşor cu un om al străzii. Cu un look neglijent şi cu barba crescută, celebrul actor pare să-şi fi îmbrăţişat cu tărie viaţa simplă din provincie.

Într-un interviu acordat publicaţiei The Guardian, Nicolas spune că se simte perfect cu noul stil de viaţă şi că a ales acel orăşel din motive bine întemeiate. „ Am o mică, şi vreau să spun chiar mică, casă în Somerset, aproape de Glastonbury... şi mă bucur foarte mult că am achiziţionat-o. Există o magie în a se întinde în faţa ochilor tăi dealurile verzi, copacii şi atâta istorie.”

Sursă foto: Getty Images / TwitterRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg