FOTO Nicole Kidman, înainte şi după operaţii estetice

6 iunie, 2014
nicole kidman 75500211 jpeg

Cu toate că marea actriţă a jucat rolul uneia dintre cele mai frumoase prinţese, Grace Kelly, filmul biografic a fost aspru criticat la Cannes. La fel şi (diz)graţia feţei sale cu care ne-a surprins atunci

Cu toate că marea actriţă a jucat rolul uneia dintre cele mai frumoase prinţese, Grace Kelly, filmul biografic a fost aspru criticat la Cannes. La fel şi (diz)graţia feţei sale cu care ne-a surprins de curând.

De parcă eşecul cinematografic n-ar fi fost de ajuns, actriţa australiană care s-a impus de-a lungul anilor drept o frumuseţe naturală, a fost asaltată de critici pentru chipul buhăit şi „suspicios de neridat“ cu care a apărut pe 14 mai, la premiera "Grace de Monaco". Privirea mică, pleoapele căzute, obrajii umflaţi şi faţa încordată – toate au fost puse pe seama injecţiilor cosmetice. În mod bizar, la a doua apariţie, chipul ei arăta mult mai aproape de normal, semn că riscase şi apăruse pe covorul roşu prea curând după intervenţia estetică.

Să se teamă şi Nicole de efectele timpului? Cei 46 de ani îi scuză, cumva, alegerea procedurilor de înfrumuseţare, mai ales în lumea nemiloasă a Hollywoodului. Şi îmbătrânirea loveşte rău în plexul încrederii de sine ca celebritate la vârsta a doua... Totuşi, pe blonda însăşi o ascultam laudativ cum declara, anul trecut, că a folosit o singură dată injecţia cu toxină botulinică. „Fără operaţii pentru mine; ce-i drept, am încercat Botox din păcate, dar a trecut şi acum în sfârşit pot să-mi mişc faţa din nou“, spunea ea pentru ziarul italian „La Repubblica“. Desigur, n-a pomenit de alternative cu Restylane sau grăsime naturală.

„Fruntea netedă a lui Nicole se poate datora excesului de Botox“, îşi dă cu părerea Dr. Yael Halaas, specializat pe chirurgie estetică şi reconstrucţie facială. „Faţa umflată poate fi cauzată de umplerea obrajilor şi a liniilor gurii – fie cu Restylane, fie cu Juvederm“. Şi Dr. Payman Simoni, chirurg plastician, crede că doctorul lui Nicole a exagerat: „A umplut prea mult obrajii şi zona de sub ochi, de aceea, par mici.“ Citat de HollywoodLife.com, Dr. Bruce Katz explică şi el: „Grăsimea din obraji da impresia că aceştia sunt întinşi. E un mic spaţiu sub pleoapa dreaptă, acolo trebuia să fie folosit serul, în schimb efectul e de îmbătrânire. La fel şi pe linia dreaptă a zâmbetului – clar, Botoxul a fost prost inserat pentru că ochiul stâng şi sprânceana par lăsate“.

C-a apelat sau nu la chirurgie plastică, nu e de blamat. Totul e ca excesul de injecţii cosmetice ori vreo procedură greşit să nu-i şteargă frumuseţea care a consacrat-o.

image
image

FOTO GULIVER/GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg