FOTO Nuntă în gimnastica românească! Sandra Izbaşa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică

31 iulie, 2021
38 231684232 373787904106360 4039724042937801973 n jpg jpeg

După fix un an de relaţie, frumoasa gimnastă i-a spus "Da" iubitului său în faţa ofiţerului stării civile.

A fost o zi de vineri cu surprize pentru marea familie a gimnasticii româneşti. Splendida şi talentata Sandra Izbaşa şi-a invitat fostele colege şi fostul antrenor să-i fie alături atunci când face pasul cel mare alături de alesul ei, actorul Răzvan Bănică.

Aşa se face că Octavian Belu şi fostele sale eleve, Andreea Răducan, Monica Roşu, Diana Bulimar, Alina Stănculescu şi Amelia Racea au format "plutonul de susţinători" din sport la evenimentul organizat în aer liber la complexul Phoenix din Cernica. De altfel, Andreea Răducan a fost cea de la nunta căreia Sandra Izbaşa a prins buchetul de mireasă, iar Alina Stănculescu, reprofilată ca make-up artist, s-a ocupat şi de machiajul miresei. 

O altă prezenţă importantă a fost cântăreaţa Ana Baniciu, cea care le-a făcut cunoştinţă celor doi tineri însurăţei. "Acum fix un an le făceam cunoştinţă lui Bănică şi Sandrei Izbaşa, doi prieteni foarte buni de-ai mei, care s-au plăcut de câteva ori când s-au văzut şi am făcut o combinaţie pe viaţă, se pare, de data asta. Astăzi se căsătoresc şi eu sunt extrem de mândră şi emoţionată, îmi tremură mâinile. E o zi frumoasă de sărbătoare, îi iubesc pe amândoi şi mă bucur extrem, extrem de mult că şi-au unit destinele şi că ei de azi sunt o familie", a spus Ana Baniciu într-o înregistrare postată pe contul său de Instagram.

Alături de

s-a aflat şi buna ei prietenă, cântăreaţa

, dar şi

, al cărei soţ a sărit, la un moment dat, în piscină.

Per total, întregul eveniment a fost unul relaxat, sun semnul distracţiei, drept dovadă şi ţinutele atipice ale celor doi miri. Dacă Răzvan a arătat foarte şic în costumul său verde pastel cu cămaşă albă şi pantofi sport albi, Sandra a optat pentru o rochie albă din satin cu bretele spaghetti şi şliţ adânc pe picior, un mic colier cu cristale, sandale înalte pe care, ulterior, le-a schimbat cu o pereche de pantofi sport albi, un machiaj minimal de vară, cu tuş, şi o coafură sexy cu coadă de cal. 

Locaţia a fost decorată cu flori albe, asemeni buchetului miresei, iar petrecerea s-a încins lângă piscină, cu foc de artificii şi un mic moment karaoke.



Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}