FOTO Nunţile de altădată: Rochii de mireasă iconice

27 decembrie, 2014

Te invităm să răsfoieşti paginile pline de istorie ale acestui album cu fotografii vintage, cu celebrităţi de altădată, în ziua lor cea mare! Cea a nunţii. Elizabeth Taylor şi Conrad Hilton, 1950 Primul dintre cele opt mariaje ale lui Elizabeth Taylor a fost cu bunicul lui Paris Hilton, magnatul Conrad Hilton

Te invităm să răsfoieşti paginile pline de istorie ale acestui album cu fotografii vintage, cu celebrităţi de altădată, în ziua lor cea mare! Cea a nunţii.

Elizabeth Taylor şi Conrad Hilton, 1950

Primul dintre cele opt mariaje ale lui Elizabeth Taylor a fost cu bunicul lui Paris Hilton, magnatul Conrad Hilton, şi a durat doar nouă luni, însă rochia de mireasă creată de designerul Helen Rose trăieşte in continuare.

Click pe următoarea!

Brigitte Bardot şi Roger Vadim, 1952

Brigitte Bardot era doar o adolescentă (18) când s-a măritat cu regizorul francez Roger Vadim. Pe atunci, au existat speculaţii cum că Vadim ar fi trebuit să se convertească la catolicism pentru a obţine acordul tatălui actriţei. Catolic sau nu, mariajul lor a durat doar cinci ani si amândoi s-au recăsătorit după aceea.

Click pe următoarea!

Jacqueline Bouvier şi John F. Kennedy, 1953

Jackie s-a căsătorit cu JFK într-o rochie de mătase de culoarea fildeşului creată de designerul new-yorkez Ann Lowe. Se pare că i-au trebuit două luni creatoarei de modă sa conceapă rochia. Cei doi s-au căsătorit in Newport, Rhode Island, iar şapte ani după aceea, cei doi au devenit cel mai tânăr preşedinte şi cea mai tânără Primă Doamnă din istoria Americii.

Audrey Hepburn şi Mel Ferrer, 1954

La primul său mariaj cu actorul Mel Ferrer, Hepburn a purtat o rochie stil balerină, creată de celebra casă de modă Balmain. Nunta celor doi actori a avut lot în localitatea Burgenstock, din Elveţia, unde au si locuit dupa aceea, în timpul mariajului lor de 14 ani.

Grace Kelly şi Prinţul Rainier de Monaco, 1956

Dacă urmează să te căsătoreşti cu un prinţ si să devii, la rândul tău, prinţesă, ar fi bine sa o faci cum trebuie. Tocmai de aceea, Grace Kelly a rugat-o pe designerul Helen Rose sa îi creeze rochia de mireasă, realizată din mai mult de 25 de metri de mătase şi inserţii de dantelă fină. Îndragostiţii s-au căsătorit pe 19 aprilie,1956, în Monte Carlo.

Prinţesa Diana şi Prinţul Charles, 1981

Nunta Prinţesei Diana şi a Prinţului Charles a avut loc la Catedrala St. Paul din Londra, fiind urmărită la televizor de circa 750 de milioane de oameni. Rochia de mireasă a regretatei prinţese a fost una pe măsura evenimentului, creaţia David şi Elizabeth Emanuel având o trenă de nu mai puţin de 7 metri.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg