FOTO O altă vedetă e adepta detoxifierilor regulate

28 octombrie, 2014
10615977 777951358913757 2688324698508306079 n jpeg

Nu doar Andreea Marin e tributară alimentaţiei raw-vegan şi dietei de detoxifiere cu sucuri naturale. Înainte de-a deveni o modă printre vedete, acest curent nutriţional a fost îmbrăţişat de o altă persoană publică. Ghiceşti despre cine e vorba?

Nu doar Andreea Marin e tributară alimentaţiei raw-vegan şi dietei de detoxifiere cu sucuri naturale. Înainte de-a deveni o modă printre vedete, acest curent nutriţional a fost îmbrăţişat de o altă persoană publică. Ghiceşti despre cine e vorba?

Am văzut-o pe Andreea Marin vorbind în repetate rânduri despre beneficiile unei astfel de cure, făcută de două ori pe an, sub supravegherea unor specialişti în nutriţie. Iar Camelia Şucu a lansat chiar o linie de sucuri detox, menite să aducă vitaminele necesare în corp, dar să şi cureţe organismul de reziduri.

image

Deşi puţină lume ştie acest lucru, o altă vedetă este adepta acestui curent nutriţional de şase ani încoace. E vorba despre Ileana Badiu, care recunoaşte că şi-a făcut un obicei din a-şi detoxifia organismul.

image

„O dată la 6 luni simt nevoia să fac o pauză totală, să îmi pun sistemul digestiv în pauză, să-mi opresc mintea să mai analizeze, să nu port farduri, tocuri şi rochii elegante... să îmi odihnesc sufletul... Sunt 6 ani de când fac detoxifieri de 2 ori pe an, iar organismul meu este setat să cearăa linişte din când în când“, a dezvăluit ea pe pagina ei de socializare.

image

Iată şi o mărturie a stării de bine, din timpul unei astfel de sesiuni la The Detox Bay Wellbeing & Retreat – tot în Bodrum, Turcia, unde obişnuieşte să meargă şi Andreea Marin.

image

„În dimineaţa aceasta m-am trezit fericită şi cu sufletul uşor... Aşa ca atunci când scapi de un balast. Detoxifierea poate avea efectul de a te ajuta să deblochezi jocuri ale minţii în care te aflai fără să realizezi, jocuri care nu sunt ale tale“, scrie Ileana Badiu pe Facebook, unde imaginile cu ea vorbesc de la sine.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul