FOTO O mai ştiţi pe Curly Sue? Vezi cum arată fostul copilul-vedetă, la 33 de ani!

16 septembrie, 2014
article 0 2165118300000578 957 306x423 jpeg

Celebra fetiţă din filmul de comedie din 1991, creaţă şi plină de idei trăsnite, este, în viaţa reală, un om cât se poate de normal, trecut chiar prin provocări nu chiar atât de frumoase. Pe numele ei Alisan Porter, actriţa a recunoscut recent că suferă de alcoolism şi că duce o luptă continuă cu dependenţele care i-au afectat viaţa,

Celebra fetiţă din filmul de comedie din 1991, creaţă şi plină de idei trăsnite, este, în viaţa reală, un om cât se poate de normal, trecut chiar prin provocări nu chiar atât de frumoase. Pe numele ei Alisan Porter, actriţa a recunoscut recent că suferă de alcoolism şi că duce o luptă continuă cu dependenţele care i-au afectat viaţa, după cum recunoaşte pe blogul Lil’Mamas chiar ea.

Frumuseţea de 33 de ani are doi copii cărora le datorează succesul asupra dependenţei de alcool şi nu numai. “Sunt Ali şi sunt alcoolică. Pariez că nu te aşteptai la asta. Sau că, fiind un fost copil celebru, te aşteptai la asta. M-am menţinut departe de vicii din 28 octombrie 2007 si nu m-am mai atins de alcool sau droguri de atunci”, a fost mesajul tinerei, acum cântăreaţă de profesie.

image

“Mă simţeam mizerabil şi eram copleşită de viaţă”, îşi aminteşte ea de viaţa î n New York. “Aveam inima frântă şi am realizat că ce funcţiona înainte acum nu mai funcţionează deloc. Mă simţeam încolţită, temătoare şi tristă şi trebuia să aleg fie să mă distrug, fie să mă fac bine”, a scris Alisan.

image

Fosta vedetă a căutat ajutor în sânul familiei şi a urmat un tratament, inclusiv întâlniri periodice şi meditaţie. Din fericire, acum are o familie frumoasă cu Brian Autenrieth, soţul ei cu care are doi copii, un băiat de 2 ani, Mason Blaise, şi o fetiţă de 4 luni, Aria Sage.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg