FOTO O recunoşti? Află ce vedetă arăta aşa în adolescenţă!

8 decembrie, 2014
oana ionita 2 jpeg

S-a născut în Ploieşti, însă celebritatea a cunoscut-o la Bucureşti. După ce a terminat UNATC-ul, sectia Coregrafia-Pedagogie, a decis să le predea lecţii de dans copiilor. Cu toate acestea, s-a făcut remarcată odată cu apariţia

S-a născut în Ploieşti, însă celebritatea a cunoscut-o la Bucureşti. După ce a terminat UNATC-ul, sectia Coregrafia-Pedagogie, a decis să dea lecţii de dans copiilor. Cu toate acestea, s-a făcut remarcată odată cu apariţia sa în emisiunea “Cronica Cârcotaşilor” de la Prima Tv, unde era atât dansatoare, cât şi coregraf. V-aţi dat seama despre cine este vorba?

Oana Ioniţă, cunoscută şi drept bebeluşa Oana, a postat zilele trecute pe o reţea de socializare câteva fotografii din copilăria şi adolescenţa sa. Fanii s-au dovedit a fi de-a dreptul încântaţi de gestul vedetei şi i-au răsplătit iniţiativa cu multe aprecieri şi comentarii.

image

“Am umblat printre fotografii şi am găsit nişte poze pe care nu le-am postat niciodată cu mine. Sunt simpatice... nici eu nu mă recunosc în cele mai multe!”, este mesajul pe care Oana l-a postat alăturat fotografiilor inedite.

image

La vederea acestor fotografii, fanii i-au spus Oanei că fetiţa sa în vârstă de 4 ani, pe nume Isabel, îi seamănă foarte bine. Vedeta are şi un băieţel pe nume Maxim, care s-a născut anul acesta, cu soţul său Florin Budnaru, tenorul de la Teatru de Operetă "Ion Dacian" din capitală.

image

Sursă foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg