FOTO O reuniune *NSYNC? Vezi cum arată băieţii faimoasei trupe, după 20 de ani

13 octombrie, 2014
381165 272296436148466 1558482986 n jpeg

Odată cu marele anunţ că Lance Bass, blondul fostului boyband, se va însura, acesta a adus în discuţie şi o reuniune ‘NSYNC, adică cu Justin Timberlake, JC Chasez, Joey Fatone şi Chris Kirkpatrick, la aproape 20 de ani

Odată cu marele anunţ că Lance Bass, blondul fostului boyband, se va însura cu partenerul lui, Michael Turchin, acesta a adus în discuţie şi o posibilă reuniune ‘NSYNC, chiar la nunta lui, adică cu Justin Timberlake, JC Chasez, Joey Fatone şi Chris Kirkpatrick, la aproape 20 de ani de la începutul trupei.

image

“O să fim la modă, dar cât să ne simţim confortabil”, a spus Lance (35), acum om de divertisment, autor, producător de film şi cântăreţ, despre viitoarea lui nuntă. “Vom face smochinguri pe comandă. Dar nu vom arăta ca nişte gemeni. Chestia asta cu îmbrăcatul la fel se purta în anii ’90, când ne îmbrăcam la fel şi pentru concertele NSYNC”, glumeşte vedeta.

Aici, LANCE BASS (35) atunci, în anii '90, şi acum, alături de Michael, viitorul lui partener oficial de viaţă.

image

Reuniunea NSYNC a fost posibilă deja la nunta altui coleg de trupă, Chris Kirkpatrick, acum un an, când au dat hainele confortabile şi oldschool pe ţinute clasice la patru ace.

image

JOEY FATONE (37), atunci şi acum

image

Trupa, fondată în 1995, a prins un succes ameţitor cu albumele şi concertele lor, stârnind una dintre isteriile anilor ’90 printre adolescenţi. Împreună au vândut peste 50 de milioane de albume!

JC CHASEZ (38), atunci şi acum

image

Neoficial, din 2002, lucrurile au luat-o pe o pantă descendentă, cum se întâmplă cu orice trupă muzicală de succes, ca în 2006, Lance Bass să anunţe că grupul s-a destrămat.

Justin Timberlake (33), atunci şi acum...

image

Fără un turneu de rămas bun, fără o declaraţie oficială – blondul menţionând despărţirea lor în cartea sa autobiografică, Out of Sync, indicând că dorinţa lui Justin Timberlake de a avea o carieră solo a fost principalul motiv al încheierii capitolului NSYNC. Din fericire, toţi cei 5 membri au rămas prieteni buni şi au mai apărut în formula veche la diferite evenimente unde au cântat de dragul vremurilor trecute.

CHRIS KIRKPATRICK (42), atunci şi acum

image

FOTO PINTEREST, BUZZFED, WENN, GETTYRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg