FOTO O româncă pe coperta „Vogue“

20 august, 2014
10548687 704519792959107 1898399586553413653 o jpeg

Nu e pentru prima oară când manechinul român este ales să pozeze pentru celebra revistă de modă. De data aceasta, ea apare alături de mai multe celebrităţi, într-un pictorial marca Mario Testino.

Nu e pentru prima oară când manechinul român este ales să pozeze pentru celebra revistă de modă. De data aceasta, ea apare alături de mai multe celebrităţi, într-un pictorial marca Mario Testino.

Joan Smalls, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Arizona Muse, Edie Campbell, Imaan Hammam, Fei Fei Sun, Vanessa Axente şi Andreea Diaconu apar pe coperta numărului din septembrie al "Vogue US", într-un pictorial realizat de cunoscutul fotograf de modă Mario Testino.

image

Acestea sunt prezentate drept "The Instagirls", respectiv "modelele momentului, care poartă hainele sezonului".

Toate se pricep la social media, şi-au construit propriile branduri şi şi-au gestionat singure imaginea transformându-se în actuala versiune a supermodelelor.

"Nu cred că mai există supermodele acum", spune Edie Campbell într-o înregistrare realizată de Vogue, care promovează noul număr al revistei, fiind citată de dailymail.co.uk.

"Insta Girls este noua generaţie... a noastră", a spus şi Karlie Kloss, care are peste un milion de persoane care o urmăresc pe platforma online Instagram.

image

În urmă cu zece ani, tot în numărul din luna septembrie, "Vogue" prezenta modele momentului respectiv, între care se numărau Daria Werbowy, Natalia Vodianova, Gisele Bündchen, Gemma Ward şi Karen Elson.

Nu este pentru prima dată când Andreea Diaconu, în vârstă de 23 de ani, pozează pentru revista „Vogue“. Ea a pozat pentru „Vogue Paris“ în februarie 2013, într-o serie de fotografii dedicate cartierului newyorkez Manhattan şi realizate de unul dintre cei mai celebri fotografi de modă, David Simms. Atunci, modelul român a fost considerat de editorii prestigioasei reviste "revelaţia numărului din februarie 2013".

image

De asemenea, Andreea Diaconu a apărut pe coperta ediţiei din iunie 2013 a "Vogue Paris" şi pe cea a "Vogue Spain", în octombrie 2013.

image

"Frumoasa brunetă din România s-a remarcat puternic în moda ultimilor ani. Povestea ei începe în adolescenţă, când Andreea a refuzat ofertele mai multor agenţii de modele pentru a se dedica pasiunii sale, karate. În cele din urmă, ea a ales moda în care a văzut, atunci, unica posibilitate de a se finanţa, la finalul unei cariere sportive de performanţă pe care părinţii ei i-au refuzat-o", scriau la momentul respectiv editorii de la Vogue Paris.

image

Andreea Diaconu a devenit în foarte scurt timp unul dintre cele mai apreciate modele la nivel internaţional. Prima sa apariţie pe un podium important de modă a fost la New York Fashion Week, când au fost prezentate colecţiile primăvară-vară 2007. Au urmat colaborări cu designeri şi case de modă celebre, precum Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant, Giorgio Armani, Ralph Lauren şi Chloe.

image


Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg