FOTO Oana Ioniţă îşi botează băieţelul în weekend

6 iunie, 2014
media 140199365640929900 jpeg

Mare petrecere mare în familia fostei „bebeluşe“. Vedeta şi soţul ei, tenorul Florin Budnaru, îşi creştinează mezinul, ocazie pentru care au organizat o petrecere inedită, cu ţinute deşucheate. Iată detaliile botezului.

Mare petrecere mare în familia fostei „bebeluşe“. Vedeta şi soţul ei, tenorul Florin Budnaru, îşi creştinează mezinul, ocazie pentru care au organizat o petrecere inedită, cu ţinute deşucheate. Iată detaliile botezului.

Duminică, băieţelul Oanei Ioniţă va fi botezat de naşii Ioana şi Mihai Găinuşă şi va primi numele Mihai Maxim.

Slujba de creştinare va avea loc la Biserica Podeanu din Bucureşti, iar petrecerea se va derula la Jubile the Ballroom, tema întregului eveniment find una muzicală.

Pentru invitaţii, Oana şi soţul ei, Florin, au optat pentru o caricatură a familiei lor.

image

„De-abia aştept evenimentul, însă, recunosc, mă încearcă tot felul de sentimente. Am vrut să îl botez pe băiatul meu în acelaşi loc ca şi pe Isabel, aşa că vom merge tot la Biserica Podeanu. Apoi, voi aştepta peste 100 de invitaţi la petrecerea la care vor fi foarte multe surprize, de la cele clasice, cu ursitoare, până la reprezentaţiile copiilor de la sala mea, care vor dansa şi vor cânta pe câteva arii celebre. Au pregătit un program deosebit care, sper eu, va fi pe placul tuturor. Nu îi vom uita nici pe adulţi, aşa că au pregătit show-uri special pentru ei Mirela Vaida, dar şi colegii soţului meu de la Teatrul de Operetă, care cântă extraordinar“, a declarat Oana pentru WOWbiz.ro.

Oaspeţii vor fi aşteptaţi la restaurant cu şampanie cu foiţă de aur de 23 de karate, cu aromă de mere şi lămâie.

Cât priveşte meniul, invitaţii vor fi răsfăţaţi cu vită marinată cu chimichurri, salată de mango cu rucola, parfait-ul din ficat de gâscă îmbogăţit cu bourbon şi servit pe kiwi şi chifle cu amaranth.

image

Şi la capitolul vestimentaţie, Oana a vrut să iasă din tipare: „Pentru botez, mi-am comandat două ţinute speciale la «Casa Vogue», identice cu ale fetiţei mele, Isabel. Vom purta rochiţe cu simboluri muzicale şi sper să îi surprindem pe toţi. La fel vor sta lucrurile, probabil, şi în cazul lui Florin, soţul meu, care şi-a făcut un costum la Adina Buzatu, în acelaşi ton. Voi dezvălui doar ca bretelele lui sunt realizate manual cu momente din «Nunta lui Figaro», restul se va vedea la faţa locului! În plus, în întregul botez, de la restaurant până la ornamentele florale, se va regăsi tema muzicală, iar tortul va fi în formă de portativ”, a mai dezvăluit fosta vedetă a "Cronicii Cârcotaşilor".

În ceea ce îl priveşte pe micuţul Maxim, acesta va arăta ca un prinţ! „I-am pregătit nişte ţinute speciale! El va veni la biserică îmbrăcat în haine princiare, cu jabou, frac şi joben“, a conchis vedeta.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg