FOTO Oana Roman, nuntă şi botez 2 în 1

16 iunie, 2014
rp media 140284604981085500 jpg jpeg

A fost weekendul fiicei lui Petre Roman. Aceasta s-a căsătorit religios cu Marius Elisei şi şi-a creştinat fetiţa, pe Maria Isabela, în aceeaşi zi. Iată cine i-a fost alături.

A fost weekendul fiicei lui Petre Roman. Aceasta s-a căsătorit religios cu Marius Elisei şi şi-a creştinat fetiţa, pe Maria Isabela, în aceeaşi zi. Iată cine i-a fost alături.

Aproximativ 400 de persoane au participat la cele două evenimente, care au avut loc la capela Sfânta Treime de la Palatul Ştirbey.

Petre Roman a venit împreună cu soţia sa, Silvia, şi cu băiatul lor de patru ani şi jumătate, pe care Oana l-a cunoscut abia acum.

image

Fostul premier şi-a condus fiica la altar, iar frăţiorul acesteia, Petrus, i-a ţinut trena. La nuntă, Oana Roman a purtat o rochie din dantelă şi satin, iar la botez, una de culoare roşie, ambele create de sora ei, Catinca.

image

Fericiţi şi cu zâmbetul pe buze, mirii abia şi-au putut stăpâni emoţiile în faţa altarului. Ieri, Oana şi Marius au devenit o familie şi în faţa lui Dumnezeu.

Cei doi au făcut cununia civilă în luna ianuarie, când Oana era însărcinată în luna a opta.

Dar mirii au fost parcă şi mai emoţionaţi la botezul fetiţei lor, Maria Isabela, care a fost neaşteptat de cuminte şi nu a scos nici un sunet când preotul a scufundat-o în cristelniţă.

image

După cele două ceremonii, oasepeţii au fost invitaţi să petreacă cu somon la grătar, pulpă de raţă, dar şi berbecuţ la proţap.

image
image

Oana şi Marius au dansat dansul mirilor pe piesa Larei Fabian, „Je t'aime“.

image
image

Artiştii care au întreţinut atmosfera au fost Delia Matache, Dragoş Chircu, mama Elenei Gheorghe, Elena Merişoreanu şi Adi de la Vâlcea.

Printre invitaţi, i-am putut vedea şi pe Maria Marinescu, Rita Mureşan, Răzvan Ciobanu, Ileana Badiu, Joaquin Bonilla, Paula Chirilă, Giulia Nahmany, Florentina Opriş şi Sorin Mărcuş, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, Alina Sorescu şi Alex Ciucu, Gabi Cristea, şi Tavi Clonda şi Romică Ţociu.

image
image
image
image
image
image
image
image

Interesant este că Gabi Cristea a fost cea care a prins buchetul miresei. Să ne aşteptăm, aşadar, la încă o nuntă în showbiz?

image

Foto: click.ro, wowbiz.ro, Pro TV, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg