FOTO Oprah, degustător al vinurilor lui Fergie

23 septembrie, 2012
320460 10151196437513676 1916257420 n jpeg

Solista trupei Black Eyed Peas a intrat, în urmă cu doi ani, în afacerile cu vin, iar vara aceasta şi-a lansat propriul sortiment, pe care l-a testat împreună cu Oprah.

Solista trupei Black Eyed Peas a intrat, în urmă cu doi ani, în afacerile cu vin, iar vara aceasta şi-a lansat propriul sortiment, pe care l-a testat împreună cu Oprah.

În urmă cu vreo doi ani, cântăreaţa americană a cumpărat un domeniu viticol în California, Santa Ynez Valley, undeva lângă Santa Barbara, iar anul acesta a anunţat că va produce propriul brand de vin. Licoarea bahică a fost denumit Ferguson Crest şi a primit deja botezul familiei solistei de la Black Eyed Peas, dar şi a prietenilor săi celebri, Kurt Russell, Goldie Hawn şi Oprah Winfrey.

Chiar deunăzi, Oprah a fost s-o viziteze în Santa Ynez, unde a degustat un vin tânăr, din toate cele trei sortimente produse de Ferguson Crest. Ea s-a declarat a fi un mare fan al cabernetului produs la via lui Fergie, căruia îi prevede vânzări bune.

Încântată de votul pozitiv dat de Oprah vinurilor sale, cântăreaţa s-a grăbit să şi posteze pe contul său de Facebook o fotografie însoţită de următorul mesaj: “O sâmbătă obişnuită, la un pahar de Ferguson Crest cu Oprah”.

image

Fergie a lăsat via în grija tatălui său, Pat Ferguson, care este inginer horticol. Vinurile (Syrah, Cabernet Sauvignon şi Viognier) vor fi prezente în magazinele de profil de lux din Statele Unite chiar în această toamnă, cu toate că producţia va fi una mică: de doar 1.000 de cutii de Syrah pe an, mai puţin chiar în cazul Cabernetului şi Viognierului.

Cântăreaţa nu este singura vedetă care a ales să-şi creeze un sortiment de vin. Drew Barrymore, Gérard Depardieu, Francis Ford Coppola, Andrea Bocelli, Antonio Banderas, John Lasseter, Dave Stewart de la Eurythmics şi cei de la AC/DC, Motorhead şi Slayer au şi ei vinuri care le poartă numele.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram