FOTO Oprah, degustător al vinurilor lui Fergie

23 septembrie, 2012
320460 10151196437513676 1916257420 n jpeg

Solista trupei Black Eyed Peas a intrat, în urmă cu doi ani, în afacerile cu vin, iar vara aceasta şi-a lansat propriul sortiment, pe care l-a testat împreună cu Oprah.

Solista trupei Black Eyed Peas a intrat, în urmă cu doi ani, în afacerile cu vin, iar vara aceasta şi-a lansat propriul sortiment, pe care l-a testat împreună cu Oprah.

În urmă cu vreo doi ani, cântăreaţa americană a cumpărat un domeniu viticol în California, Santa Ynez Valley, undeva lângă Santa Barbara, iar anul acesta a anunţat că va produce propriul brand de vin. Licoarea bahică a fost denumit Ferguson Crest şi a primit deja botezul familiei solistei de la Black Eyed Peas, dar şi a prietenilor săi celebri, Kurt Russell, Goldie Hawn şi Oprah Winfrey.

Chiar deunăzi, Oprah a fost s-o viziteze în Santa Ynez, unde a degustat un vin tânăr, din toate cele trei sortimente produse de Ferguson Crest. Ea s-a declarat a fi un mare fan al cabernetului produs la via lui Fergie, căruia îi prevede vânzări bune.

Încântată de votul pozitiv dat de Oprah vinurilor sale, cântăreaţa s-a grăbit să şi posteze pe contul său de Facebook o fotografie însoţită de următorul mesaj: “O sâmbătă obişnuită, la un pahar de Ferguson Crest cu Oprah”.

image

Fergie a lăsat via în grija tatălui său, Pat Ferguson, care este inginer horticol. Vinurile (Syrah, Cabernet Sauvignon şi Viognier) vor fi prezente în magazinele de profil de lux din Statele Unite chiar în această toamnă, cu toate că producţia va fi una mică: de doar 1.000 de cutii de Syrah pe an, mai puţin chiar în cazul Cabernetului şi Viognierului.

Cântăreaţa nu este singura vedetă care a ales să-şi creeze un sortiment de vin. Drew Barrymore, Gérard Depardieu, Francis Ford Coppola, Andrea Bocelli, Antonio Banderas, John Lasseter, Dave Stewart de la Eurythmics şi cei de la AC/DC, Motorhead şi Slayer au şi ei vinuri care le poartă numele.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg