FOTO Pamela Anderson s-a întors la look-ul sexy

28 mai, 2014
pamela anderson jpeg

A încercat un look de doamnă, cu o tunsoare pixie şi ţinute retro, însă Pamela Anderson, ajunsă acum la 46 de ani, şi-a dat seama că bomba sexy încă trăieşte în ea. Ba mai mult, fosta vedetă din Baywatch nu şi-a mai putut ţine în

A încercat un look de doamnă, cu o tunsoare pixie şi ţinute retro, însă Pamela Anderson, ajunsă acum la 46 de ani, şi-a dat seama că bomba sexy încă trăieşte în ea.

Ba mai mult, fosta vedetă din Baywatch nu şi-a mai putut ţine în frâu această latură care a făcut-o faimoasă şi a revenit la stilul „bimbo“, cu ocazia galei World Music Awards, de ieri.

Aşadar, vechea Pamela, cu părul ei blond oxigenat şi bufant, cu machiaj intens, rochii decoltate şi pantofi stiletto, s-a întors şi-a atras toate privirile celor prezenţi la gala găzduită de Sporting Club, din Monte Carlo, Monaco. Ba mai mult, actriţa a avut onoarea să prezinte aceste premii, după ce Sharon Stone, cea aleasă iniţial, a renunţat în ultimul moment.

Trebuie să recunoaştem că acest look sexy o prinde mai bine pe Pamela decât cel mai degrabă conservator, afişat în ultima perioadă. Chiar dacă noul ei păr bogat este mai puţin natural şi mai mult bazat pe extensii… Sau cine ştie, o fi vorba de-o perucă?

image

Foto: WennRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg