FOTO Patinatoarele care au topit gheaţa de la Soci

21 februarie, 2014
adelina sutnikova jpeg

Concursul olimpic s-a terminat pentru patinatorii artistici, însă magia şi pasiunea pe care au arătat-o pe gheaţa de la Soci rămâne în sufletele fanilor acestui sport aflat la graniţa cu arta. Deşi vorbim despre o disciplină olimpică mai degrabă pe gustul femeilor, trebuie să recunoaştem că

Concursul olimpic s-a terminat pentru patinatorii artistici, însă magia şi pasiunea pe care au arătat-o pe gheaţa de la Soci rămâne în sufletele fanilor acestui sport aflat la graniţa cu arta. Deşi vorbim despre o disciplină olimpică mai degrabă pe gustul femeilor, trebuie să recunoaştem că şi bărbaţii au avut cu ce să-şi clătească ochii. Căci multe dintre aceste prinţese ale gheţii pot pretinde coroana de regină a frumuseţii. Voi pe cine alegeţi?

Carolina Kostner

Regină neîncoronată a patinajului artistic, italianca de 27 de ani este, de ieri, şi deţinătoarea unei medalii olimpice de bronz. Asta deşi unele voci susţin că frumoasa Carolina, cea mai graţioasă patinatoare a momentului, merita o medalie dintr-un metal mai preţios.

image

(cu sau fără ajutorul arbitrilor, aici părerile sunt împărţite). Cu frumuseţea şi talentul ei, e sigur că va domina patinajul artistic pentru mulţi ani.

image

Perdanta serii de ieri, sportiva din Coreea de Sud este, fără îndoială, una dintre cele mai elegante apariţii de pe gheaţă. Iar frumuseţea ei exotică i-a adus şi mulţi admiratori.

image

Tessa Virtue

Alături de partenerul ei, Scott Moir, a câştigat argintul la proba de dans. Însă la capitolul sex-appeal este, cu siguranţă, campioană absolută.

Nathalie Péchalat

image

Partnera lui Fabian Bourzat de la proba de dans, superba franţuzoaică a fost una dintre cele mai hot apariţii de pe patinoarul olimpic.

Elena Ilinykh

image

Rusoaica de la dans, clasată pe locul trei împreună cu partenerul ei, Nikita Katalapov, a fost o lebădă neagră superbă. Nici nu se putea altfel, căci vorbim de o demnă reprezentantă a Mamei Rusia.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}