FOTO Pe unde-a umblat Virgil Ianţu în vacanţa de vară?

22 august, 2014
rp virgil iantu 1 jpg jpeg

Vedeta Prima TV a experimentat în vacanţa sa de vară două tipuri de destinaţii, pornind de la luxul monegasc şi continuând cu liniştea Lefkadei greceşti. „Când zici vacanţă, ţi se proiectează în minte o plenitudine de locuri unde te poţi

Vedeta Prima TV a experimentat în vacanţa sa de vară două tipuri de destinaţii, pornind de la luxul monegasc şi continuând cu liniştea Lefkadei greceşti.

„Când zici vacanţă, ţi se proiectează în minte o plenitudine de locuri unde te poţi retrage pentru linişte, naturaleţe şi descoperirea unor culturi complet noi. Ei bine, Monte Carlo nu e aşa, este un loc al exuberanţei, cu peisaje luxuriante unde discuţiile cu rezidenţii în mod cert nu privesc simplitatea vieţii şi frumuseţea ei“, spune Virgil despre periplul prin capitala Principatului de Monaco.

image

„De aceea, adevărata vacanţă este aceea în care îţi cauţi liniştea alături de familie, descoperi gusturi şi mâncăruri noi, iar oamenii locului te înalţă prin frumuseţea lor interioară. Îmi dau seama că, pentru ei, timpul are o cu totul altă dimensiune, iar viaţa lor este cu mult mai liniştită, în contrast cu tumultuoasele valuri care «le bat» în ferestre. Anul acesta, am repetat experienţa Grecia, am fost în Lefkada, iar locul este efectiv de vis, mai ales pentru copii, ceea ce contează cel mai mult pentru liniştea ta“, ne-a spus Virgil, însoţit în vacanţă de soţia sa, Roxana, şi fiica lor, Jasmina.

image


Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg