FOTO Philip Seymour Hoffman a murit din cauza unei supradoze

2 februarie, 2014
capote jpeg

O veste şocantă a zguduit presa internaţională aseară, după ce oficialii forţelor de poliţie au confirmat că celebrul actor de 46 de ani a fost găsit mort, în apartamentul său din Manhattan. Cauza decesului – o supradoză de heroină – este cea mai probabilă.

O veste şocantă a zguduit presa internaţională, după ce oficialii forţelor de poliţie au confirmat că celebrul actor de 46 de ani a fost găsit mort, în apartamentul său din Manhattan. Cauza decesului – o supradoză de heroină – este cea mai probabilă.

Marele câştigător de Oscar – pentru filmul Capote din 2005 – a fost găsit în propria baie, duminică dimineaţa, la etajul apartamentului său din West Village, potrivit purtătului de cuvânt al poliţiei, Philip Seymour având încă o seringă inserată în braţul său, înconjurat de pungi de heroină. Cel care l-a găsit este un scenarist care a sunat imediat la 911, după ce l-a găsit întins în baie pe actor, la 11 dimineaţa.

O cumplită ironie este că vestea morţii lui Hoffman vine exact la o zi după ce purtătorul său de cuvânt negase oficial zvonurile că acesta ar fi fost deja mort, cum circula pe Internet. Prin urmare, după o farsă macabră, online, vestea s-a adeverit la o zi distanţă!

image

Chiar luna trecută, actorul a apărut la Festivalul de Film Sundance, la petrecerea dată în cinstea filmului său, God’s Pocket, spun martori citaţi de publicaţia The Post. Părea “uşor ciufulit şi moale”, spun aceiaşi martori. Mai mult, starul ar fi refuzat să acorde interviuri, pentru că nu s-ar fi simţit în stare.

Starul care a apărut şi-n trilogia Jocurile foamei s-a luptat cu dependenţa de droguri şi-n trecut, înscriindu-se în mai, anul trecut, pentru abuz de heroină, după o pauză de 23 de ani de la droguri. Chiar în 2006, acesta a recunoscut că a devenit dependent de stupefiante după ce a terminat şcoala de teatru, dar s-a lecuit la un centru de dezintoxicare.

Rgretatul Philip Seymour avea o iubită de mult timp, Mimi O’Donnell, şi 3 copii – două fete şi un băiat: Tallulah, Willa şi Cooper. De asemenea, se pregătea să lanseze o serie tv Happyish şi să regizeze un film dramatic, Ezekiel Moss.

Hollywood Responds to Philip Seymour Hoffman's Death Via Twitter http://t.co/YJa2AXRDj5 — Variety (@Variety) February 2, 2014

Hollywood Responds to Philip Seymour Hoffman's Death Via Twitter http://t.co/YJa2AXRDj5

— Variety (@Variety) February 2, 2014

Philip Seymour Hoffman a mai jucat în filmele The Big Lebowski (1998), Magnolia (1999), Mission Impossible 3 (2006), A Late Quartet (2012) şi multe altele.

Philip Seymour Hoffman a mai jucat în filmele The Big Lebowski (1998), Magnolia (1999), Mission Impossible 3 (2006), A Late Quartet (2012) şi multe altele.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}