FOTO Photobombing cu vedete, la Oscar! Cine pe cine a luat peste picior?

4 martie, 2014
the academy twitter jpeg

Gala Oscarurilor de anul acesta ne-a oferit multe emoţii. Nu ne-am aşteptat, poate, la toţi acei câştigători aleşi de Academia de Film Americană, dar am urmărit cu sufletul la gură ce se întâmplă la ceremonie - atât înainte,

Gala Oscarurilor de anul acesta ne-a oferit multe emoţii. Nu ne-am aşteptat, poate, la toţi acei câştigători aleşi de Academia de Film Americană, dar am urmărit cu sufletul la gură ce se întâmplă la ceremonie - atât înainte, în timpul, cât şi după. Şi cu siguranţă am avut parte de multe surprize plăcute şi momente amuzante!

Printre "bufonii" simpatici s-au numărat mai ales Ellen DeGeneres, Jared Leto şi Benedict Cumberbatch, dar ce au făcut fiecare şi de cine "au îndrăznit să râdă" în fotografii? Să vedem!

Jared Leto i-a stricat poza actriţei Anne Hathaway, furându-i momentul de atenţie în faţa fotografilor. Dar artistul câştigător al trofeului pentru Cel mai bun actor în rol secundar o merita, deci fără supărare! A fost seara lui, de altfel...

Bill Murray a preferat să apară în fotografiile cu zâmbitoarea Selena Gomez, care târziu şi-a dat seama că e pândită din spatele său de marele actor. Starul de 63 de ani a mers pe principiul pinguinor din Madagascar: Smile and wave, boys, smile and wave...

Taylor Swift are obiceiul de a face photobombing destul de des, iar acum, victimele sale au fost modelele Karlie Kloss şi Gigi Hadid.

Pe Jessica Biel nu prea am observat-o în centrul atenţiei, de o bună bucată de vreme, însă pe Twitterul Academiei de Film a apărut într-o ipostază foarte uimită şi amuzantă. în care a fost "victima" colegei sale de breaslă, Anne Hathaway. Probabil Anne nu a vrut să fie mai prejos faţă de cel care a luat-o peste picior mai devreme, Jared Leto.

image

Marele Kevin Spacey, actorul din serialul House of Cards, s-a băgat şi el în seamă la Oscaruri, pozând alături de Ireland Baldwin, însă aceştia au fost repede luaţi cu asalt de figura lui Jared Leto, - care a vrut, pur şi simplu, de fericire, să fie alături de toată lumea în poze. Doar a luat primul său Oscar!

image

FOTO Twitter, Instagram, ReutersRecente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg