FOTO Photobombing cu vedete, la Oscar! Cine pe cine a luat peste picior?

4 martie, 2014
the academy twitter jpeg

Gala Oscarurilor de anul acesta ne-a oferit multe emoţii. Nu ne-am aşteptat, poate, la toţi acei câştigători aleşi de Academia de Film Americană, dar am urmărit cu sufletul la gură ce se întâmplă la ceremonie - atât înainte,

Gala Oscarurilor de anul acesta ne-a oferit multe emoţii. Nu ne-am aşteptat, poate, la toţi acei câştigători aleşi de Academia de Film Americană, dar am urmărit cu sufletul la gură ce se întâmplă la ceremonie - atât înainte, în timpul, cât şi după. Şi cu siguranţă am avut parte de multe surprize plăcute şi momente amuzante!

Printre "bufonii" simpatici s-au numărat mai ales Ellen DeGeneres, Jared Leto şi Benedict Cumberbatch, dar ce au făcut fiecare şi de cine "au îndrăznit să râdă" în fotografii? Să vedem!

Jared Leto i-a stricat poza actriţei Anne Hathaway, furându-i momentul de atenţie în faţa fotografilor. Dar artistul câştigător al trofeului pentru Cel mai bun actor în rol secundar o merita, deci fără supărare! A fost seara lui, de altfel...

Bill Murray a preferat să apară în fotografiile cu zâmbitoarea Selena Gomez, care târziu şi-a dat seama că e pândită din spatele său de marele actor. Starul de 63 de ani a mers pe principiul pinguinor din Madagascar: Smile and wave, boys, smile and wave...

Taylor Swift are obiceiul de a face photobombing destul de des, iar acum, victimele sale au fost modelele Karlie Kloss şi Gigi Hadid.

Pe Jessica Biel nu prea am observat-o în centrul atenţiei, de o bună bucată de vreme, însă pe Twitterul Academiei de Film a apărut într-o ipostază foarte uimită şi amuzantă. în care a fost "victima" colegei sale de breaslă, Anne Hathaway. Probabil Anne nu a vrut să fie mai prejos faţă de cel care a luat-o peste picior mai devreme, Jared Leto.

image

Marele Kevin Spacey, actorul din serialul House of Cards, s-a băgat şi el în seamă la Oscaruri, pozând alături de Ireland Baldwin, însă aceştia au fost repede luaţi cu asalt de figura lui Jared Leto, - care a vrut, pur şi simplu, de fericire, să fie alături de toată lumea în poze. Doar a luat primul său Oscar!

image

FOTO Twitter, Instagram, ReutersRecente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}