FOTO Photobombing cu vedete, la Oscar! Cine pe cine a luat peste picior?

4 martie, 2014
the academy twitter jpeg

Gala Oscarurilor de anul acesta ne-a oferit multe emoţii. Nu ne-am aşteptat, poate, la toţi acei câştigători aleşi de Academia de Film Americană, dar am urmărit cu sufletul la gură ce se întâmplă la ceremonie - atât înainte,

Gala Oscarurilor de anul acesta ne-a oferit multe emoţii. Nu ne-am aşteptat, poate, la toţi acei câştigători aleşi de Academia de Film Americană, dar am urmărit cu sufletul la gură ce se întâmplă la ceremonie - atât înainte, în timpul, cât şi după. Şi cu siguranţă am avut parte de multe surprize plăcute şi momente amuzante!

Printre "bufonii" simpatici s-au numărat mai ales Ellen DeGeneres, Jared Leto şi Benedict Cumberbatch, dar ce au făcut fiecare şi de cine "au îndrăznit să râdă" în fotografii? Să vedem!

Jared Leto i-a stricat poza actriţei Anne Hathaway, furându-i momentul de atenţie în faţa fotografilor. Dar artistul câştigător al trofeului pentru Cel mai bun actor în rol secundar o merita, deci fără supărare! A fost seara lui, de altfel...

Bill Murray a preferat să apară în fotografiile cu zâmbitoarea Selena Gomez, care târziu şi-a dat seama că e pândită din spatele său de marele actor. Starul de 63 de ani a mers pe principiul pinguinor din Madagascar: Smile and wave, boys, smile and wave...

Taylor Swift are obiceiul de a face photobombing destul de des, iar acum, victimele sale au fost modelele Karlie Kloss şi Gigi Hadid.

Pe Jessica Biel nu prea am observat-o în centrul atenţiei, de o bună bucată de vreme, însă pe Twitterul Academiei de Film a apărut într-o ipostază foarte uimită şi amuzantă. în care a fost "victima" colegei sale de breaslă, Anne Hathaway. Probabil Anne nu a vrut să fie mai prejos faţă de cel care a luat-o peste picior mai devreme, Jared Leto.

image

Marele Kevin Spacey, actorul din serialul House of Cards, s-a băgat şi el în seamă la Oscaruri, pozând alături de Ireland Baldwin, însă aceştia au fost repede luaţi cu asalt de figura lui Jared Leto, - care a vrut, pur şi simplu, de fericire, să fie alături de toată lumea în poze. Doar a luat primul său Oscar!

image

FOTO Twitter, Instagram, Reuters



Recente pe Ok! Magazine

Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg