FOTO Portrete inedite de vedete la Sundance Flm Festival!

27 ianuarie, 2015
winona ryder jpeg

Sundance Film Festival este unul dintre cele mai mari festivaluri independente de film din Statele Unite şi unul decisiv în alegerea celor mai reuşite filme şi prestaţii actoriceşti în peliculele independente.

Sundance Film Festival este unul dintre cele mai mari festivaluri independente de film din Statele Unite şi unul decisiv în alegerea celor mai reuşite filme şi prestaţii actoriceşti în peliculele independente. Cu toate că nu multe vedete aleg să joace în asemenea producţii originale, avem câteva de nişă care au avut curaj şi care s-au implicat în poveştile cinematografice.

Prezenţa lor a fost remarcată la evenimentele de promovare a filmelor din cadrul festivalului Sundance, unde au luat parte la o sesiune de fotografii-portret foarte speciale, de-a lungul celor 10 zile (22 ianuarie – 1 februarie), în Utah. Filmele care au adus actori celebri şi talentaţi sunt drame sau documentare inedite, care vor primi critici de la juraţii specialişti. Printre cei fotografiaţi se numără James Franco, Kevin Bacon, Winona Ryder şi mulţi alţii.

Pe Jennifer Connelly nu am mai văzut-o demult, dar e neschimbată. La 44 de ani, arată superb, la fel de tânără ca în faimosul "Requiem for a Dream". Acum îşi promovează filmul dramă "Aloft" la Sundance.

Winona Ryder a apărut şi ea la festival, pentru a promova flmul "Experimenter", fiind o veterană a filmelor indie independente.

image

James Franco nu se satură de festivaluri de film şi s-a făcut remarcat şi-acum cu un rol negativ, "True Story". Şi Jason Sudeikis apare la Sundance cu "Sleeping With Other People", jucând un rol foarte matur.

image

Kevin Bacon s-a prezentat la festival pentru a vorbi despre "Cop Car", un film uşor thriller horror, care a fost promovat sâmbăta trecută, în timp ce Ewan McGregor (jos) şi-a ales un rol provocator, cel de Iisus şi cel de diavol, în "Last Days in the Desert".

image

Tânărul Kellan Lutz şi-a făcut debutul în film independent şi la festivalul Sundance cu rolul din "Experimenter", iar Slash a vorbit despre filme horror şi psihologice, domeniu în care a intrat de ceva ani.

image

Veteranul Nick Nolte este de nerecunoscut, dar asta nu înseamnă că a renunţat la filme, promovând "A Walk in the Woods". De asemenea, o putem urmări pe Cobie Smulders, Robin din serialul "How I Met Your Mother", în producţia "Unexpected".

image

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg