FOTO Poza cu posteriorul lui Kate Middleton, un nou scandal la Casa Regală?

28 mai, 2014
kate 1 jpeg

Uups, au făcut-o din nou. Fusta buclucaşă a lui Kate şi paparazzi aflaţi pe fază. Ei bine, un cotidian australian din grupul media al lui Rupert Murdoch a publicat o fotografie care dezvăluie posteriorul ducesei Kate, soţia prinţului William

Uups, au făcut-o din nou. Fusta buclucaşă a lui Kate şi paparazzi aflaţi pe fază. Ei bine, un cotidian australian din grupul media al lui Rupert Murdoch a publicat o fotografie care dezvăluie posteriorul ducesei Kate, soţia prinţului William, realizată în timpul călătoriei întreprinse de cuplul princiar în Australia, în aprilie.

Aşadar, cotidianul Sydney Daily Telegraph a publicat o fotografie îndrăzneaţă, care arată o parte din posteriorul ducesei de Cambridge, după ce rochia acesteia a fost ridicată de o pală de vânt, la puţin timp după ce Kate şi William au coborât din elicopter, în apropiere de Blue Mountains, lângă Sydney.

Totodată, acelaşi cotidian australian a calificat drept ridicolă autocenzura presei britanice în această chestiune. Cotidianul afirmă că presa britanică a refuzat să publice această fotografie din respect pentru familia regală şi consideră, într-un comentariu, că se respectă astfel un cod de etică arhaic.

"Este puţin ridicol să te aştepţi ca restul presei să procedeze la fel, în special într-un mediu în care nuditatea şi mercantilismul merg mână în mână", se arată în acelaşi ziar.

În 2012, tabloidul francez Closer a generat multe controverse după ce a publicat o fotografie cu Kate care făcea plajă topless, pe balconul unei proprietăţi private din sudul Franţei.

image


Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg