FOTO Premierul canadian Justin Trudeau şi-a arătat din nou tatuajul de pe braţ, la primirea dozei booster

5 ianuarie, 2022
9 justin trudeau vaccin doza booster premierul canadei jpg jpeg

Cu aşa prim-ministru, să tot faci campanie de vaccinare! Şeful administraţiei de la Ottawa a mai frânt nişte inimi, cu ocazia administrării rapelului.

Justin Trudeau rămâne unul dintre cei mai atrăgători promoteri ai vaccinării. Poate n-o să vă vină să credeţi, dar premierul Canadei tocmai a împlinit vârsta de 50 de ani, fix de Crăciun, deşi, după forma sa fizică şi mina chipului său, i-am da cel puţin cu 10 ani mai puţin.

Şi, dacă tot au trecut Sărbătorile, Justin Trudeau şi-a spus să îşi înceapă anul protejat de noul val de coronavirus - mai ales că soţia sa a fost infectată în 2020 - şi şi-a programat cu prioritate o nouă vizită medicală.

Aşa se face că, încă de dimineaţă, el a fost văzut intrând într-o farmacie (de tipul celei care oferă şi asistenţă medicală, aşa cum s-a propus şi la noi) şi solicitând personalului specializat administrarea dozei booster.

Spre deosebire de prima doză, pe care a primit-o având-o alături pe soţia sa, Sophie, de data aceasta el a mers singur la administrarea dozei booster.

La fel ca la doza precedentă, din aprilie 2020, dar şi ca la administrarea vaccinului clasic antigripal, din noiembrie, Justin Trudeau a venit "echipat" într-un tricou, pentru ca timpul petrecut în cabinetul medical să fie cât mai scurt. Dar chiar dacă n-a fost nevoit să-şi dea jos vreo cămaşă şi să-şi etaleze pectoralii, precum alţi politicieni, fizicul său tot a impresionat audienţa feminină, care i-a remarcat imediat şi tatuajul de pe braţul stâng.

6 justin trudeau vaccin doza booster premierul canadei 2 jpg jpeg

Desenul de pe braţul său este format, practic, din două tatuaje: planeta pământ, pe care şi-a desenat-o la vârsta de 23 de ani, şi un simbol amerindian reprezentând un corb tribal, pe care l-a adăugat la 40 de ani. Corbul semnifică populaţia Haida de pe teritoriul Gwaii, din districtul British Columbia şi o parte din Alaska, aceeaşi care, în 1976, l-a numit pe tatăl său, fostul premier Pierre Trudeau, membru onorific.

FOTO: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg