FOTO Prima apariţie publică a Mihaelei Rădulescu alături de iubitul Felix Baumgartner

19 decembrie, 2014
mihaela radulescu jpeg

Mihaela Rădulescu (46) trăieşte de aproximativ două luni o frumoasă poveste de dragoste cu paraşutistul austriac, Felix Baumgartner (44). Ieri, cei doi au fost prezenţi în cadrul unui eveniment caritabil, marcând astfel o prima apariţie publică de când şi-au recunoscut relaţia.

Mihaela Rădulescu (46) trăieşte de aproximativ două luni o frumoasă poveste de dragoste cu paraşutistul austriac, Felix Baumgartner (44). Ieri, cei doi au fost prezenţi în cadrul unui eveniment caritabil, marcând astfel o prima apariţie publică de când şi-au recunoscut relaţia.

Radiind de fericire la braţul noului său iubit, Mihaela Rădulescu a participat la o gală de binefacere pentru bolnavii de leucemie, organizat în Germania. Încântată peste măsură de experienţa sa, diva de Monaco a scris pe blog despre tot ce s-a petrecut la eveniment, dar şi despre ce aport a avut iubitul său în acest demers.

image

– 18 Decembrie, Germania. Un eveniment de strângere de fonduri pentru bolnavii de leucemie – o cauză extrem de sensibilă şi motivantă pentru marele tenor, el însuşi trăind drama unui cancer chinuitor. Mă bucur nu numai că am participat alături de Felix şi atâtea alte vedete internaţionale, dar şi pentru că am avut posibilitatea să fac o donaţie. Am simţit bucuria de a dărui, într-o ţară străină, pentru oameni pe care nu i-am întâlnit, dar care nu au nevoie de generozitate cu paşaport sau viză, ci doar de… omenie. În continuarea vieţii, “

” (este numele proiectului meu caritabil – felul meu de a mulţumi pentru tot ceea ce sunt şi ce am).

Sărbătorile vor fi o bucurie, dacă nu vei aştepta daruri, ci le vei face altora…

Felix Baumgartner a donat o sumă importantă, alături de cei de la Audi – companie a cărei imagine este – şi a răspuns la telefoanele pentru donaţii, alături de vedete germane, austriece şi internaţionale.”, a scris Mihaela Rădulescu pe blogul său.

Cât despre vestimentaţia divei, a fost una de senzaţie! Cu un decolteu bine pus în evidenţă, Mihaela a atras toate privirile într-o rochie de culoarea smaraldului.

Sursă foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg