FOTO Primele imagini cu fiica lui Michael Jackson dup─â ce a ├«ncercat s─â se sinucid─â! ┼×i-a t─âiat venele din cauza noilor acuza┼úii de pedofilie aduse tat─âlui ei?

17 martie, 2019
7 2 jpg jpeg

Dup─â recenta lansare, documentarul Leaving Neverland a st├órnit multe reac┼úii negative la adresa lui Michael Jackson, iar fiica fostului Rege Pop a fost cu siguran┼ú─â zdruncinat─â de noile acuza┼úii de pedofilie aduse tat─âlui ei. Modelul de 20 de ani a atras, weekendul acesta, aten┼úia asupra ei dup─â ce a fost spitalizat─â ├«n urma unei ├«ncerc─âri de a-┼či lua via┼úa.

Cu to┼úii ne-am ┼úinut pu┼úin respira┼úia c├ónd am aflat, pe 16 martie, c─â Paris Jackson a avut nevoie urgent─â de ├«ngrijiri medicale ┼či c─â motivul spitaliz─ârii ei a fost ├«ncercarea de a se sinucide. Cel pu┼úin acestea au fost zvonurile care au circulat s├ómb─ât─â despre fiica regretatului MJ - Paris a ajuns de urgen┼ú─â la spital dup─â ce ┼či-ar fi t─âiat venele! Iar poli┼úia din LA a confirmat c─â s-a prezentat la domiciliul vedetei pentru o tantativ─â de sinucidere!

gettyimages 1076456046 jpg jpeg

De fapt, toat─â presa american─â a scris despre acest subiect ├«n cursul zilei de 16 martie, c├ónd Poli┼úia a primit un apel din casa vedetei, ├«n jurul orei 7.30 am, cu privire la tentativa lui Paris de a-┼či lua via┼úa. Vedeta a fost transportat─â imediat la camera de gard─â, unde a intrat de urgen┼ú─â ├«n ├«ngrijirea medicilor ┼či a asistentelor. Jackson a fost externat─â ├«n jurul orei 13.45, sub stricta supraveghere a echipei care se ocup─â de ea. Aceste informa┼úii au fost confirmate de mai multe surse din anturajul lui Paris pentru tabloidele de peste Ocean.

stanga
dreapta
3 paris jackson boyfriend gabriel glenn after slamming suicide attempt reports 01 jpg jpeg
4 paris jackson boyfriend gabriel glenn after slamming suicide attempt reports 02 jpg jpeg

Numai vedeta a infirmat.

Fiica lui Michael Jackson a infirmat, ├«n cursul acelea┼či zile, zvonurile ├«n stilul ei caracteristic. ÔÇťS─â v─â ia naiba de mincino┼či nenoroci┼úi!ÔÇŁ, a scris ea s├ómb─ât─â, pe Twitter, un mesaj furios la adresa celor care au presupus c─â modelul a ├«ncercat s─â se sinucid─â.

Mai mult, Paris s-a l─âsat fotografiat─â pe str─âzile din Los Angeles tot ├«n cursul zilei de s├ómb─ât─â, al─âturi de iubitul ei, Gabriel Glenn, c├ónd cei doi amorezi au mers la film ├«mpreun─â. Jackson a p─ârut binedispus─â ┼či perfect s─ân─âtoas─â ├«n imaginile publicate de presa american─â ├«n aceea┼či zi ├«n care ap─âruser─â zvonurile c─â a avut o c─âdere nervoas─â, care a necesitat ├«ngrijiri medicale de urgen┼ú─â.

Po┼úi vedea primele imagini cu Paris Jackson dup─â ce a ├«ncercat s─â se sinucid─â ├«n galeria foto! Sursa: Just Jared

┼×i atunci ce s-a ├«nt├ómplat cu Paris de a fost nevoit─â s─â ajung─â la spital? Care este varianta oficial─â? Dup─â cum ne a┼čteptam, ea n-a intrat ├«n detalii r─âspunz├ónd la aceast─â ├«ntrebare, ci doar i-a numit mincino┼či pe cei care sus┼úin c─â ┼či-ar fi t─âiat venele ├«n timpul weekendului.

3 jpg jpeg

├Äns─â, cineva din apropierea fiicei lui MJ a emis un comunicat de pres─â, ├«n care a declarat c─â Jackson a ÔÇťnecesitat ├«ngrijiri medicaleÔÇŁ din cauza unui accident suferit ├«n cursul zilei de 16 martie, dar c─â vedeta ÔÇťse odihne┼čte acas─â ┼či face foarte bineÔÇŁ. R─âm├óne de v─âzut c├ót de bine face Paris, mai ales c─â modelul a demonstrat ┼či cu alte ocazii c─â are o instabilitate emo┼úional─â crescut─â ┼či n-ar fi pentru prima dat─â c├ónd ar ├«ncerca s─â se sinucid─â. ├Än 2013, Paris a ├«ncercat s─â-┼či pun─â cap─ât zilelor ┼či a vorbit apoi deschis despre depresia crunt─â de care sufer─â.

├Än ceea ce prive┼čte documentarul ├«n care tat─âl ei este portretizat ca un adev─ârat pedofil, Paris ├«i ia ap─ârarea lui Michael, sus┼úin├óndu-i nevinov─â┼úia, cu toate c─â nu a v─âzut, p├ón─â ├«n ziua de azi, Leaving Neverland. Sau poate c─â ┼či-a aruncat totu┼či un ochi, weekendul acesta, peste imaginile cutremur─âtoare cu tat─âl ei ┼či "prietenii" lui speciali, minori, care apar ├«n documentar... Dac─â e s─â lu─âm ├«n calcul confimarea poli┼úiei americane c─â s-a prezentat acas─â la vedet─â pentru o tentativ─â de sinucidere, nu mai avem dubii c─â Paris a ├«ncercat din nou s─â-┼či ia via┼úa!

Paris, al─âturi de tat─âl ei, Michael Jackson

2222222 jpg jpeg