FOTO Primele poze cu copilul nelegitim al lui Simon Cowell

17 februarie, 2014
3 28 jpeg

Marele moment pe care celebrul jurat al emisiunilor de talenteX Factor, Britain’s Got Talent şi American Idol are un motiv foarte important să se simtă cel mai fericit om din lume: a devenit,

Marele moment pe care celebrul jurat al emisiunilor de talenteX Factor, Britain’s Got Talent şi American Idol are un motiv foarte important să se simtă cel mai fericit om din lume: a devenit, la cei 54 de ani ai săi, pentru prima oară tată! Din păcate, cea care i l-a dăruit pe băiatul său, născut de Ziua Îndrăgostiţilor, nu este nici iubita lui, nici soţia lui.

Mum, Dad and Eric. Now two days old. pic.twitter.com/ChWlrXmtmO — Simon Cowell (@SimonCowell) February 16, 2014

Mum, Dad and Eric. Now two days old. pic.twitter.com/ChWlrXmtmO

— Simon Cowell (@SimonCowell) February 16, 2014

Eric este primul copil al vedetei de televiziune şi marea bucurie din viaţa sa: “Niciodată n-am crezut că pot simţi atâta dragoste şi mândrie în suflet!”, a spus Simon, referitor la venirea pe lume a “chipeşului” său băieţel. Iar sentimentele sale se reflectă şi din fotografiile alb-negru postate pe Twitter, duminică, în care îl vedem pe mogulul muzicii în braţe cu fiul său, dar şi alături de mama copilului, Lauren Silverman – care a fost o bună prietenă a juratului, de mult timp. “Mama lui Lauren şi sora acesteia au aşteptat în sala de naştere, alături de Simon, până a născut. Mama juratului britanic aşteaptă cu nerăbdare să vadă copilul, în Regatul Unit”, a spus o sursă pentru MailOnline.

image

Simon Cowell, felicitat pe Twitter de vedete

Simon a ţinut să împărtăşească vestea că este tată la numai două ore de la naşterea fiului său, pe Twitter: “Sunt foarte fericit să vă spun că Eric s-a născut la 17.45 pm, e sănătos şi chipeş. L-am numit după tatăl meu”. Celebrităţi precum Mario Lopez sau Terri Seymour au ţinut să-l felicite imediat, tot pe Twitter.

Lauren (37)a născut vineri, fără probleme, fiind vizitată zi de zi de Simon, la spitalul din New York. Eric este al doilea copil al ei – mai are un băiat pe nume Adam, în vârstă de 8 ani, conceput cu fostul ei soţ, Andrew Silverman. Lauren şi Simon formează un cuplu oficial de la scandalul ce a urmat veştii că cei doi aşteaptă un copil, deşi Lauren încă este căsătorită oficial cu Andrew, în iulie anul trecut.

FOTO TWITTERRecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}