FOTO Primele poze oficiale de la nunta lui Kim Kardashian

27 mai, 2014
kim si kanye jpeg

Ştim deja că, weekendul trecut, Kim Kardashian şi Kanye West şi-au spus Da! E! News a dat detalii exclusive despre ceremonia fastuoasă care a avut loc sâmbătă, 24 mai 2014, în Italia, la Florenţa. O mulţime de membri ai familiei şi prieteni ai acestora au participat la

Ştim deja că, weekendul trecut, Kim Kardashian şi Kanye West şi-au spus Da! E! News a dat detalii exclusive despre ceremonia fastuoasă care a avut loc sâmbătă, 24 mai 2014, în Italia, la Florenţa.

O mulţime de membri ai familiei şi prieteni ai acestora au participat la evenimentul petrecut într-un cadru special: Forte di Belvedere, o cetate care datează din secolul al XVI-lea, situată pe un deal din apropierea râului Arno. Peisajul toscan şi zidurile cetăţii au format cel mai potrivit cadru pentru sărbătorirea căsătoriei lui Kim Kardashian cu Kanye West.

image

Întreaga familie a lui Kim a fost prezentă la acest eveniment important: surorile sale au ajutat-o la ultimele pregătiri pentru nuntă şi au organizat o petrecere a burlăciţelor pe măsură, iar tatăl ei vitreg, Bruce Jenner, a fost cel care a condus mireasa la altar.

Într-un interviu recent pentru publicaţia italiană La Nazione, Kanye a vorbit foarte frumos despre Florenţa: "este unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume, iar pentru mine Florenţa e cel mai frumos loc din Europa", a declarat rapperul. Mai mult decât atât, Kanye a spus că este foarte posibil ca el şi Kim să o fi conceput pe fiica lor, North, “înconjuraţi de capodoperele Renaşterii”, atunci când au petrecut o vacanţă în Italia, cu ocazia aniversării celor 32 de ani ai lui Kim.

Kim a arătat minunat în rochia de mireasă, cu atât mai mult cu cât a încercat mai multe ţinute, cu ocazia şedinţei foto pentru coperta ediţiei din aprilie a revistei americane Vogue.

image

Foto: E! Entertainment TelevisionRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE