FOTO Prince în copilărie! Cel mai influent icon muzical, starul baschetului în anii '70

5 martie, 2015
img 2795 jpeg

Ziua de azi e din ce în ce mai bună, căci după pozele reuniunii celor trei staruri din „Seinfeld”, avem parte de o altă amintire a unui icon îndrăgit. Vorbim de poza cu Prince copil, cea cu el din liceu, din zilele în care juca baschet cu băieţii.

Ziua de azi e din ce în ce mai bună, căci după pozele reuniunii celor trei staruri din „Seinfeld”, avem parte de o altă amintire a unui icon îndrăgit. Vorbim de poza cu Prince copil, cea cu el din liceu, din zilele în care juca baschet cu băieţii. O poză postată de editorul unui ziar din Minneapolis, Star Tribune, care a ajuns şi ea virală în social media.

“Încă o postare din arhiva cu Prince, din zilele în care juca la Bryant Junior High”, a scris Libor Jany, referindu-se mai ales la perioada glorioasă când artistul s-a lansat cu rolul în "Purple Rain", la care a scris şi soundtrackul.

image

Prince Rogers Nelson era cool în anii ‘70: cu o coafură afro, în maiou şi pantaloni scurţi semnaţi cu numele şcolii sale, şi musai cu un fluier la gât. Postura standard pentru vremea aceea, când echipele de baschet erau atât de populare mai ales în liceu. Atât de mult, că Prince era şi antrenor pentru o echipă de juniori! Asta, în ciuda înălţimii sale… scunde. Nu se pune nimeni cu ambiţia, până la urmă!

Prince e cel de jos

image

Vorbim de artistul de 56 de ani care şi-a consolidat o carieră muzicală impresionantă, începută de la 18 ani, de când a semnat cu prima casă de discuri, şi care a scris până la peste o mie de cântece de-a lungul vieţii, de la soul, disco, funk, la r&b. În 2014, a lansat cel mai recent album, Art Official Age. Prince este, acum, pe locul 21 în topul celor mai de succes din toate timpurile şi cel mai bun textier din toate timpurile.

Coperta ultimului său album

image

Şi starul de 56 de ani, recent, pe scena Grammy Awards, din 8 februarie 2015, unde a prezentat cu privirea sa cuceritoare de copil pus pe şotii şi într-o ţinută originală un Grammy pentru cel mai bun album al anului. Desigur, nu a lipsit un discurs cu substanţă, în care a comentat: "Precum cărţile şi vieţile întunecate, albumele contează încă."

image

FOTO GETTY, Wiki,Recente pe Ok! Magazine

Jow Biden, Prințul William  sursa   Profimedia jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg