FOTO Principesa Margareta, decorată în Portugalia

3 noiembrie, 2012
68 jpeg

Fiica Majestăţii Sale Regele Mihai I al României a primit Marea Cruce a Ordinului Sfânta Isabel a Portugaliei, un ordin dinastic creat în anul 1801.

Fiica Majestăţii Sale Regele Mihai I al României a primit Marea Cruce a Ordinului Sfânta Isabel a Portugaliei, un ordin dinastic creat în anul 1801.

Ordinul Regal Sfânta Isabel a Portugaliei este un ordin dinastic aparţinând Casei Regale a Portugaliei şi o are în frunte pe Ducesa de Braganza, al nouălea Mare Maestru al Ordinului.

Distincţia a fost acordată Principesei moştenitoare Margareta a României „pentru contribuţia sa excepţională în domeniul social, educaţional şi cultural“.

Potrivit Familiei Regale, această distincţie este încă o recunoaştere europeană şi internaţională pentru Principesa Margareta şi pentru România. Principesa Margareta a mai primit, în urmă cu nouă ani, Marea Cruce a Ordinului de Malta, iar în urmă cu trei ani, Legiunea de Onoare a Franţei.

image

Principesa Margareta a primit noua distincţie în cadrul unei ceremonii religioase care a avut loc sâmbătă, în Catedrala Catolică Portugheză de la Roma.

Marea Cruce a Ordinului a mai fost acordată, cu acelaşi prilej, Marii Ducese de Luxemburg şi Principesei Moştenitoare de Liechtenstein.

Ceremonia a fost urmată de un prânz oficial găzduit în reşedinţa Portugaliei de la Roma şi oferit de Ambasada Portugaliei pe lângă Sfântul Scaun.

La ceremonii au participat şi marele duce de Luxemburg, principele Jean al Franţei, principele Nicolas şi principesa Margareta de Liechtenstein şi alţi membri ai familiilor regale ale Europei.

image

Foto: blogul Principelui RaduRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg