FOTO Prinţul Carl Philip al Suediei s-a logodit cu un fost manechin

30 iunie, 2014
carl  z jpeg

Exceptându-l pe Harry, cel despre care vorbim este unul dintre cei mai fermecători prinţi moderni. Vorbim de Prinţul Carl Philip al Suediei, în vârstă de 35 de ani, al treilea în linie la succesiunea la tronul regatului nordic. Din păcate, însă

Exceptându-l pe Harry, cel despre care vorbim este unul dintre cei mai fermecători prinţi moderni. Vorbim de Prinţul Carl Philip al Suediei, în vârstă de 35 de ani, al treilea în linie la succesiunea la tronul regatului nordic. Din păcate, însă, pentru admiratoarele acestuia, brunetul nu mai este disponibil, anunţându-şi vinerea trecută logodna.

Ei bine, Carl şi logodnica lui, Sofia Hellqvist, fost manechin, şi-au informat supuşii că se vor căsători vara viitoare, ceea ce înseamnă că vom avea încă o nuntă de basm la unul dintre palatele europene.

Prinţul Carl Philip al Suediei şi viitoarea mireasă au apărut mână-n mână în grădina palatului Drottningholm, pentru a da veştile bune, ocazie cu care cei doi s-au sărutat pentru prima dată public.

"Am marea onoare de a deveni logodnicul acestei fete fantastice“, le-a declarat Carl jurnaliştilor prezenţi în curtea palatului. "Carl Philip este cel mai modest om pe care l-am întâlnit, lucru care m-a făcut să mă îndrăgostesc de el din prima zi. Are o inimă extraordinară şi este foarte cald“, a adăugat Sofia.

image


Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg