FOTO Reacţia lui Renée Zellweger, după ce i-a fost criticat chipul “de nerecunoscut”!

23 octombrie, 2014
fotor01023110954 jpeg

Săptămâna aceasta, apariţia actriţei de Oscar la o gală de premiere faimoasă din Beverly Hills a stârnit un val de reacţii dure şi o dilemă în rândul internauţilor: ce şi-a făcut Renée de arată de nerecunoscut? Operaţii estetice sau doar trecerea timpului

Săptămâna aceasta, apariţia actriţei de Oscar – una rară, de altfel – la o gală de premiere faimoasă din Beverly Hills a stârnit un val de reacţii dure şi o dilemă în rândul internauţilor: ce şi-a făcut Renée de arată de nerecunoscut? Operaţii estetice sau doar trecerea timpului peste chipul ei?

Într-o declaraţie exclusivă pentru revista People, actriţa de 45 de ani comentează reacţiile dure şi bârfele referitoare la faptul că şocul produs s-ar datora unor intervenţii chirurgicale estetice.

“Mă bucur că oamenii cred că arăt diferit! Acum trăiesc o viaţă mult mai împlinită, fericită şi chiar diferită, nu pot decât să mă bucur că se vede”, mărturiseşte Renée, după ce a primit atâta atenţie ulterior apariţiei de la Elle Women in Hollywood Awards, luni. Tot ea crede că acest subiect pe baza lookului său este prostească, dar trebuie să reacţioneze pentru că altfel, “oamenii care tot sapă după neadevăruri nu se vor potoli până nu răspund”.

image

“Prietenii mei spun că arăt împăcată. Sunt sănătoasă”, spune actriţa. “Pentru o bună bucată de timp, nu excelam la capitolul ăsta. Aveam un program haotic ce nu-mi permitea să am grijă de mine. În loc să mă opresc, ca să mă echilibrez, am continuat să alerg până m-am secătuit de puteri şi am făcut alegeri proaste în a-mi ascunde epuizarea. Am devenit conştientă şi am ales în sfârşit ceva diferit”.

Ce anume a ajutat-o să se schimbe şi să arate atât de schimbată? Şi relaţia frumoasă cu iubitul ei, Doyle Bramhall, a contribuit: “Am muncit în aşa fel încât să am o viaţă calmă, să am o casă, să iubesc pe cineva, să învăţ lucruri noi. Să devin o persoană creativă şi să devin eu însămi”.

“Oamenii nu mă ştiu prea bine la 40 şi ceva de ani. Ei nu mă ştiu sănătoasă, de ceva timp. Poate că arăt diferit. Dar cine nu arată aşa, când îmbătrâneşte?! Ha! Dar eu sunt diferită. Sunt fericită”, a replicat ea.

image

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg