FOTO Recunoşti vedeta travestită?

17 iunie, 2014
scout bruce willis inline jpeg

Fiica unui mare actor a riscat şi-a publicat două poze hazlii şi uşor compromiţătoare pentru acesta, a cărui privire tăioasă intimidează inamicii săi din celebrele filme de acţiune în care joacă. Scout a postat pe Twitter, de Ziua Tatălui, câteva amintiri dragi din tinereţile starului

Fiica unui mare actor a riscat şi-a publicat două poze hazlii şi uşor compromiţătoare pentru acesta, a cărui privire tăioasă intimidează inamicii săi din celebrele filme de acţiune în care joacă. Scout a postat pe Twitter, de Ziua Tatălui, câteva amintiri dragi din tinereţile starului “greu de ucis”.

L-aţi ghicit, nu-i aşa? Nu-l vedem în fiecare zi pe Bruce Willis lăfăindu-se în cadă ori deghizat într-un travestit (drag queen). Fiica lui l-a făcut şi mai faimos pe 15 iunie, când a publicat fotografiile din anii de distracţie ai tatălui ei. Acum în vârstă de 59 de ani, Bruce apare în prima poză cu o perucă portocalie şi creaţă pe cap, îmbrăcat într-o rochie înflorată la care a accesorizat, bineînţeles, nişte bijuterii cu perle. Ca să se amuze şi mai mult pe seama lui, fiica sa de 22 de ani a şi comentat: “Creatorul a 5 fiice”.

image

În a doua fotografie, actorul apare la bustul gol într-o cadă, unde poartă doar po pălărie, şosete şi pantofi. “Omul, Mitul, Legenda, Tăticul, Strigaţi tare pentru unicul şi inegalabilul BW”, a mai scris amuzată Scout.

Nu ştim cum a primit vestea tatăl ei, având în vedere că sunt fotografii destul de personale, însă în stilul lui caracteristic. Cu siguranţă se bucură că fiicele lui sunt puse pe şotii, ca şi el. Că tot vorbim despre copiii săi, soţia lui, Emma Heming, i-a adus pe lume, în mai, a doua fiică împreună. Un veritabil tată de fete!

FOTO TwitterRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE