FOTO Red Carpet: Cine a strălucit cel mai mult la gala MTV Video Music Awards?

25 august, 2014

Vedetele feminine ale muzicii pop au dominat ediţia de anul acesta a MTV Video Music Awards (VMA), cu Miley Cyrus şi Beyonce oferind două dintre cele mai emoţionante momente ale galei care a avut loc duminică seară, la The Forum, în Inglewood, California.

Vedetele feminine ale muzicii pop au dominat ediţia de anul acesta a MTV Video Music Awards (VMA), cu Miley Cyrus şi Beyonce oferind două dintre cele mai emoţionante momente ale galei care a avut loc duminică seară, la The Forum, în Inglewood, California.

Astfel, Miley Cyrus a câştigat cel mai important premiu al galei, cel pentru cel mai bun videoclip al anului, cu piesa "Wrecking Ball".

Nicki Minaj a oferit primul show live al serii, cântând piesa hip-hop "Anaconda", îmbrăcată sumar şi dansând cu mişcări provocatoare, aproape pornografice, pe un fundal ce reprezenta o junglă.

Cel mai emoţionant moment al serii a avut-o ca protagonistă pe Beyonce, care a primit premiul Michael Jackson Video Vanguard, pentru întreaga sa carieră. Cel care i-a înmânat distincţia a fost chiar soţul său, rapperul Jay-Z, care a numit-o "cea mai mare cântăreaţă în viaţă". Rapperul, având-o în braţe pe Blue Ivy, fiica cuplului, a sărutat-o pe Beyonce, care, emoţionată, nu a mai spus decât: "Nu pot să spun nimic, sunt atât de plină de recunoştinţă". Momentul vine pe fundalul a tot mai multe relatări despre problemele de cuplu pe care le întâmpină cei doi.

Printre celelalte premii care au fost acordate duminică seară se numără cel pentru cel mai bun videoclip al unei artiste - Katty Perry, pentru "Dark Horse" -, cel pentru cel mai bun clip al unui artist - Ed Sheeran, pentru "Sing" -, cel pentru cel mai bun clip rock - Lorde, cu "Royals" - şi cel pentru cel mai bun clip pop - Grande feat. Azalea, pentru "Problem".

Să vedem, însă, ceea ce ne interesează mai mult, şi anume ţinutele afişate de vedete pe covorul roşu.

Rita Ora

Click pe următoarea!

Miley Cyrus

Nicki Minaj

Beyonce

Jessie J

Gwen Stefani

Kendall Jenner, Kim Kardashian şi Kylie Jenner

Kelly Rowland

Jennifer Lopez

Foto: AP, WENNRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg