FOTO Reese Witherspoon, cu celulita la vedere

3 ianuarie, 2012
article 0 0f4fbbea00000578 858 634x911 jpeg

Ca toţi cei care s-au răsfăţat în ultima vreme cu bucatele alese de Sărbători, actriţa a pus şi ea câteva kilograme în plus, pe care n-a putut să le ascundă de ochiul vigilent al paparazzilor.

Ca toţi cei care s-au răsfăţat în ultima vreme cu bucatele alese de Sărbători, actriţa a pus şi ea câteva kilograme în plus, pe care n-a putut să le ascundă de ochiul vigilent al paparazzilor.

Starul din „Blonda de la Drept” a profitat din plin de vacanţa de iarnă şi şi-a dus copiii în Hawaii. Ava (12) şi Deacon (8) au fost nespus de încântaţi de escapada lor la cald, unde au înotat şi au făcut surf. Celebra lor mamă i-a supravegheat de pe plajă, dar a intrat şi ea în apă de câteva ori cu o saltea gonflabilă.

image

Deşi s-a ferit cât a putut de obiectivul paparazzilor, aceştia au reuşit s-o surprindă la plajă, în compania câtorva prietene de-ale ei. Fotografii au remarcat faptul că Reese (35) s-a mai îngrăşat şi că, nefiind în cea mai bună formă, a optat pentru un costum de baie întreg, care, însă, nu i-a putut masca şi celulita.

image

Poate tocmai de aceea, Reese a apelat zilele acestea la masajul anticelulitic şi la terapiile SPA puse la dispoziţie de resortul în care s-a cazat. Şi are toate motivele să-şi dorească să-şi reintre în formă, de vreme ce premiera celui mai nou film al său, „This Means War”, este programată să aibă loc pe 17 februarie.

image

Foto: Daily MailRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg