Foto Regretele Prinţului Harry: „Ar fi trebui să fiu acolo!“

1 septembrie, 2015
1 harry 1 jpg jpeg
image

Prinţul Harry nu i-a acordat aceeaşi atenţie nepoatei sale, Prinţesa Charlotte, precum a făcut-o cu primul născut al fratelui său, adorabilul prinţ George.

E bine, mai întâi, fratele lui William a catadicsit s-o viziteze pe nepoata sa de-abia când aceasta a împlinit trei săptămâni de viaţă. Apoi, a lipsit de la botezul micuţei, preferând să se alăture unui proiect de conservare a faunei din Africa de Sud, care încă îl ţine pe prinţ, şi acum, pe continentul negru.

[embed]https://twitter.com/AfricanConsExp/status/632210301501501440[/embed]

Cu toate acestea, Harry este conştient că şi-a cam neglijat familia, glumind în cadrul unei discuţii cu colegii din cadrul unei organizaţii de protecţie a animalelor că este „un unchi rău“.

Simson Uri-Khob, citat de Mail on Sunday, directorul organizaţiei Salvaţi Rinocerii din Namibia, a declarat: "Prinţul a spus: «Ce unchi rău sunt! Ar fi trebui să fiu acolo. Dar sunt aici, unde îmi doresc cu adevărat să fiu»“.

„Am venit în Africa pentru a fi liber. Am nevoie doar de sacul meu de dormit şi-mi petrec nopţile lângă foc“, mai spune Harry.

Datorită martorului citat mai sus am aflat şi câte ceva din viaţa privată a lui Harry, şi anume cum reuşeşte acestea să-şi organizeze întâlnirile cu fetele, nevoit fiind să fie păzit mereu de bodyguarzi.

"L-am întrebat ce face atunci când este cu o fată. Sunt şi bodyguarzii pe aproape? Harry a răspuns: «Din păcate, da, mai mult ca oricând. Dar ştiu cum să mă comport în aceste situaţii»".

Foto: DailyMail.co.uk

image image image


Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg