FOTO Reţete de Florii: Monica Anghel şi Luminiţa Anghel au gătit împreună
În afară de vocile lor frumoase, cu timbre speciale, şi numele de familie similar, pe cele două artiste din România le mai leagă şi o strânsă prietenie. În weekend şi-au împărtăşit o altă trăsătură comună, talentul la gătit.
În afară de vocile lor frumoase, cu timbre speciale, şi numele de familie similar, pe cele două artiste din România le mai leagă şi o strânsă prietenie. În weekend şi-au împărtăşit o altă trăsătură comună, talentul la gătit.
În weekendul de Florii, Monica Anghel şi Lumiţa Anghel au petrecut trei zile relaxante şi cu multă voie bună la Valea cu Peşti. Unul dintre cele mai frumoase locuri din ţară, unde cele două artiste şi-au pus la bătaie talentul culinar.
„Am participat şi eu alături de «surioara mea», Monica Anghel, la un concurs gen «Master Chef». Am gătit, ne-am distrat, ne-am făcut prieteni noi, într-un loc minunat de România - Valea cu pesti, Vidraru“, a scris Luminiţa Anghel pe pagina ei de socializare.
„«Surioara» a gătit somon la cuptor cu garnitură de cartofi, iar eu am gătit creveţi picanţi cu legume la tigaie şi garnitură de orez“, ne-a detaliat Luminiţa Anghel, postând şi fotografiile aferente.
„Vă recomand să vizitaţi acest loc unde a înnoptat şi Gerard Butler“, ne mai spune artista, via Facebook.
Pe acelaşi site de socializare, Monica Anghel ne oferă şi reţeta sa de somon la cuptor:
„Se pune somonul într-o tavă, se acoperă trei sferturi cu zeamă de lămâie, un sfert apă, se adaugă boabe de piper, sare şi două foi de dafin. Încingeţi cuptorul bine, după care introduceţi tava pe care o veţi lăsa preţ de 15, 20 de minute! Garnitura este alcătuită din cartofi natur, presăraţi cu pătrunjel şi cubuleţe de unt!“.
Foto: Facebook