FOTO Retrospectiva săptămânii: ce fac vedetele pe Instagram

27 octombrie, 2014
kim png

Vorbim de Miley Cyrus – asociată cu o prostituată de Sinead O’Connor – care se crede un bad boy pervers, vorbim de Lea Michele care se împrieteneşte cu urşii şi de nelipsitele starlete Kardashian, care nici la nunta prietenilor lor nu se lasă până nu fac senzaţie. O mai avem şi pe Sofia Vergara, care îşi expune afinităţile personale, cât şi alte vedete dornice de atenţie.

O altă săptămână, cu alte apariţii interesante ale starurilor care ne împărtăşesc cu momente intime din viaţa lor, fie ele necesare au ba. Vorbim de Miley Cyrus – asociată cu o prostituată de Sinead O’Connor – care se crede un bad boy pervers, vorbim de Lea Michele care se împrieteneşte cu urşii şi de nelipsitele starlete Kardashian, care nici la nunta prietenilor lor nu se lasă până nu fac senzaţie. O mai avem şi pe Sofia Vergara, care îşi expune afinităţile personale, cât şi alte vedete dornice de atenţie. Şi să n-o uităm pe regina dramelor televizate, Torrrriiii Spelling!

image

Nu se putea ca surorile Kim şi Kourtney să nu afişeze cât mai multă piele, mai ales că au avut o ocazie specială: nunta unor prieteni deloc celebri, dar cărora sigur nu le-a picat bine datul în spectacol.

image

Actriţa Lea Michele se învaţă cu prezenţa animalelor sălbatice pe platourile de filmare. De la panică la râs e doar un pas!

image

Şi-n cele mai grele momente, vedeta profită pentru a-şi face reclamă la reality show-ul ei dramatic.

image

Simpatica Sofia Vergara ne arată ce pasiuni ascunse are: show-urile cu bărbaţi musculoşi care se dezbracă, spre deliciul femeilor. Înţelegem de ce este topită după iubitul ei cel nou, arătosul Joe Manganiello - e copia fidelă a acestor Magic Mikes.

image

Aşa se îmbracă Taylor Swift când vrea să se relaxeze, în cursele de avion, cu privirile pisicuţelor de pe halatul ei aţintite asupra călătorilor. Noroc că artista nu zgârie rău.Recente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg