FOTO Rita Mureşan s-a tuns scurt! Vezi cum arată acum!

20 februarie, 2015
rita muresan cristi pascu jpeg

Rita Muresan a ales să renunţe la părul lung şi să îl tundă scurt, aşa cum nu l-a avut în utimele două decenii. Vedeta a apelat la serviciile lui Cristi Pascu, unul din cei mai renumiţi hairstilişti din România.

Rita Muresan a ales să renunţe la părul lung şi să îl tundă scurt, aşa cum nu l-a avut în utimele două decenii. Vedeta a apelat la serviciile lui Cristi Pascu, unul din cei mai renumiţi hairstilişti din România.

Rita Muresan a luat ieri o decizie surprinzătoare: şi-a tuns părul scurt, până deasupra umerilor. Creatoarea de modă a apelat la serviciile lui Cristi Pascu, unul din cei mai renumiţi hairstilişti din România.

Acesta a avut grijă nu doar să aleagă o lungime care să o avantajeze, însă i-a oferit şi o coafură adecvată evenimentului la care a participat ulterior, Golden Night, un eveniment organizat de revista Ok: bucle şi o cărare într-o parte, un look glam potrivit petrecerii în cauză.

image

“De felul meu sunt o fată la locul meu. Astăzi aleg să fiu îndrăzneaţă! Prima îndrăzneală: mă tund!”, şi-a anunţat ea admiratorii pe Facebook.

image

Fanii creatoarei de modă au felicitat-o pentru alegerea făcută. “Wow, îmi place schimbarea! Big like pentru noua Rita!”, “Wowww…Rita, eşti superbă, iar noul look te prinde de minune!” sau „O adevărată doamnă de Oscar”, au fost doar câteva din zecile de comentarii primite pe reţeaua de socializare.

Cristi Pascu este considerat unul din cei mai experimentaţi hairstilişti din România, cu o activitate de peste 20 de ani în domeniu şi supraspecializări la Londra, Milano şi Budapesta.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg