FOTO Robert De Niro, gest in memoriam pentru tatăl său

5 iunie, 2014
item0 rendition slideshowwidehorizontal tribeca grill robert de niro jpeg

Starul hollywoodian a decis să-şi transforme restaurantele în galerii de artă pentru picturile şi desenele acestuia, pentru ca lumea să-l judece după talent, nu după înclinaţiile sale sexuale.

Starul hollywoodian a decis să-şi transforme restaurantele în galerii de artă pentru picturile şi desenele acestuia, pentru ca lumea să-l judece după talent, nu după înclinaţiile sale sexuale.

Robert De Niro a şocat o lume întreagă, după ce a dezvăluit public faptul că tatăl său era homosexual. Povestea acestuia a fost înglobată într-un documentar produs de HBO, "Remembering the Artist: Robert De Niro Sr.", ce va avea premiera pe postul HBO pe 9 iunie.

Robert De Niro Sr., care a murit în 1993 din cauza unui cancer de prostată, a fost un pictor expresionist abstract de succes în anii '40 şi '50, ale cărui opere au marcat scena artistică postbelică din Statele Unite.

Înainte de moartea tatălui său, Robert De Niro l-a rugat pe acesta să îi creeze designul pentru meniurile din restaurantul său Tribeca Grill şi să îi decoreze restaurantele şi hotelurile cu tablourile sale - portrete şi peisaje.

image

"Vreau să arăt lumii operele tatălui meu. Am aceste restaurante, am şi un hotel (The Greenwich Hotel din New York), am aceste tablouri pe care vreau să le expun", a declarat starul de cinema.

image

"Într-o zi, l-am întrebat dacă ar fi de acord să îmi decoreze restaurantele cu tablourile lui. A fost de acord, le-a fixat chiar el în perete, l-a pus pe cel mai mare în partea din spate a restaurantului. Ulterior, am aflat că venea aici o dată pe săptămână cu prietenii lui, stătea la masa din spate şi era mândru de opera lui. Am fost foarte fericit când am aflat acest lucru", a adăugat actorul.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG