FOTO Robin Thicke divorţează de Paula Patton

25 februarie, 2014
scandal jpeg

Ieri, cântăreţul a anunţat că el şi Paula Patton, soţia sa cu care e însurat de 8 ani, s-au separat. Deşi artistul încă poartă verigheta pe deget, se pare că mariajul lor a ajuns într-un punct mort, cel mai probabil din cauza scandalurilor ce l-au ţintit pe Thicke,

Ieri, cântăreţul a anunţat că el şi Paula Patton, soţia sa cu care e însurat de 8 ani, s-au separat. Deşi artistul încă poartă verigheta pe deget, se pare că mariajul lor a ajuns într-un punct mort, cel mai probabil din cauza scandalurilor ce l-au ţintit pe Thicke, care ar fi fost în reperate rândurilor infidel.

Anunţul divorţului lor a apărut ieri, amândoi fiind de comun acord cu publicarea lui. “Mereu ne vom iubi şi vom rămâne prieteni buni”, au declarat aceştia. “Însă am decis amândoi să ne separăm acum.”

Mai multe surse au confirmat pentru publicaţia Us Magazine: “Vestea nu vine ca un şoc pentru Robin sau Paula, e ceva ce discutau de mult timp. Mariajul lor se destrăma de ceva timp”.

Să fie scandalul care l-a bântuit toamna trecută, când a fost surprins la petrecerea Video Music Awards fotografiindu-se cu o blondă pe care o pipăia pe fund? Pe lângă faptul că a mai fost văzut discutând foarte apropiat de fete, în cluburi, de-a lungul timpului, în septembrie, Lana Scolaro, o fană de 20 de ani a responsabilului hitului Blurred Lines a declarat că Robin nu doar că a pipăit-p pe fund, dar cică s-ar fi şi sărutat în timp ce Paula se afla la câţiva metri distanţă, spunându-i lucruri precum “îmi place mult că eşti atât de tânără” sau “aş vrea să mă culc cu tine”!

image

Robin şi Paula se cunosc de când el avea 14 ani şi au fost iubiţi în liceu. Cei doi au împreună un fiu pe nume Julian, care s-a născut în aprilie 2010. Ultima oară când au fost văzuţi foarte apropiaţi a fost la gala Premiilor Grammy, luna trecută, în pofida bârfelor cu Thicke înşelând-o pe soţia sa.

FOTO WENN, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}