FOTO Rochii de aur ale legendelor filmului

10 martie, 2014

În lumea glamour a Cetăţii Filmului, este imposibil să nu te faci remarcat când porţi o rochie fără cusur, de designer, în cadrul unui eveniment monden. Şi când vorbim de gale de renume precum Globurile de Aur sau, mai ales Oscar, deja ştii că te poţi încadra în posteritate foarte uşor. Şi poate că moda e în continuă schimbare, dar să vedem care au fost rochiile de aur ale idolilor decadelor trecute

În lumea glamour a Cetăţii Filmului, este imposibil să nu te faci remarcat când porţi o rochie fără cusur, de designer, în cadrul unui eveniment monden. Şi când vorbim de gale de renume precum Globurile de Aur sau, mai ales Oscar, deja ştii că te poţi încadra în posteritate foarte uşor. Şi poate că moda e în continuă schimbare, dar să vedem care au fost rochiile de aur ale idolilor decadelor trecute, care au devenit memorabile de-a lungul timpurilor indiferent de trenduri.

Audrey Hepburn a apărut într-o romantică rochie a designerului Hubert de Givenchy, cu imprimeu floral şi prinsă în talie cu o curea subţire, în anul 1954. Frumoasa rochie albă pe care a purtat-o Hepburn a fost numită chiar de actriţă “una purtătoare de noroc”, de vreme ce a câştigat Oscarul pentru rolul din Roman Holiday.

Frumoasa prinţesă Grace Kelly a strălucit în 1955, la gala Academei de Film, într-o rochie de satin de culoarea albastrului îngheţat, creată de Edith Head – cea care se ocupa de costumele Paramount Studio. Realizată dintr-un satin franţuzesc de 4000$, ţinuta a fost purtată pentru premiera filmului The Country Girl.

O prezenţă memorabilă a fost şi Barbra Streisand, care în 1969 a purtat un costum cu pantalon atât de preţios şi transparent, încât se vedea prin el. Din fericire, mulţi au considerat că alegerea vestimentară a fost fie o joacă fashion, fie un eşec. Indiferent de percepţie, costumul Arnold Scaasi a devenit iconic.

Cher a frapat publicul galei Oscarurilor în anul 1986, când a purtat o creaţie Bob Mackie care a lăsat multă piele la vedere, dar care a presupus şi o diademă imensă în stil mohawk, din pene de cocoş şi o pelerină din caşmir. O ţinută foarte pretenţioasă, dar în stilul inconfundabil al cântăreţei, care nu a primit atunci premiul pentru rolul său în Mask.

Pentru gala din 1970, frumoasa actriţă Elizabeth Taylor a ales o rochie azurie, creată de Edith Head, despre care se crede că s-a potrivit de minune cu culoarea irezistibilă a privirii lui Liz şi care a pus în valoare decolteul generos al acesteia. Iar colierul de diamante de 69 de carate, în formă de pară, primit în dar de la soţul ei de-atunci, Richard Burton, a fost accesoriul perfect pentru o rochie perfectă. O legendă a frumuseţii, care a apus în martie 2011...

FOTO LearnistRecente pe Ok! Magazine

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}