FOTO Schimbate total: cum au crescut vedetele sub ochii noştri!

1 aprilie, 2015
bertneydis gif

Parcă acum le vedeam cum îşi încearcă norocul în lumea filmului sau a muzicii, jucând în comedii siropoase cu adolescenţi sau bifând hit după hit despre amorurile pubere. Nici nu ne-am dumirit bine, că anii au trecut peste ei şi peste noi şi-i găsim oameni în toată firea,

Parcă acum le vedeam cum îşi încearcă norocul în lumea filmului sau a muzicii, jucând în comedii siropoase cu adolescenţi sau bifând hit după hit despre amorurile pubere. Nici nu ne-am dumirit bine, că anii au trecut peste ei şi peste noi şi-i găsim oameni în toată firea, vedete de talie internaţională, cu drame personale sau familii deja împlinite.

Cum “au îmbătrânit” celebrităţile cele mai populare acum 10-15 ani, apreciate de atâţi tineri, şi cât de mult s-au schimbat până acum? Putem vedea asta cu ajutorul unui progrămel online folosit de cei de la designtaxi.com, care a analizat şi desfăşurat poze de-a lungul timpului cu următoarele vedete.

Cele mai interesante evoluţii aparţin lui Justin Timberlake, Britney Spears şi Miley Cyrus, care şi-au schimbat imaginea de-a lungul timpului de-atâtea ori, într-un mod chiar şocant uneori.

Britney Spears a trecut de la dulcica Americii, prinţesa pop, blondina supremă a adolescenţilor, la a se mărita de vreo două ori, a face doi copii şi a se rade şi în cap din cauza depresiei. Iată copilul Disney transormată într-o femeie normală, dar tot de succes.

image

Justin Timberlake cu feţişoara lui de pe când se remarca în boy band-ul N’Sync, la pachet cu şuviţele creţe decolorate. Acum un bărbat în toată firea, cu freze schimbate la fiecare concert, spre nebunia fanelor îndrăgostite de el, bărbat însurat de altfel, pe cale să devină tată. Justin cel copilăros, cu haine largi sport, zulufi blonzi şi cercel în ureche este acum un gentleman!

image

Miley Cyrus Vedeta declarată a lumii Disney a avut o imagine atât de încărcată de romantism, sirop şi drăgălăşenie absolută, că maturizarea a trebuit să fie forţată. Tunsă scurt, îmbrăcată sumar, machiată strident şi gesticulând obscen, aşa o găsim pe fosta virginală Miley.

image

Cât despre Selena Gomez, avem impresia corectă că nu s-a schimbat mai deloc în ultimii 10 ani. Are aceeaşi faţă de copilă dulce şi sensibilă ca în trecut, plusând cu drame amoroase şi concerte grandioase.

image


Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg