FOTO Scout Willis, topless prin New York

30 mai, 2014
borstxoiiaajega jpeg

Fiica lui Bruce Willis ┼či a lui Demi Moore a ales o variant─â radical─â de protest ├«mpotriva politicii platformei Instagram de cenzurare a nudit─â┼úii ┼či a defilat dezbr─âcat─â pe o strad─â din New York.

Fiica actorului Bruce Willis ┼či a actri┼úei Demi Moore a ales o variant─â radical─â de protest ├«mpotriva politicii platformei Instagram de cenzurare a nudit─â┼úii ┼či a defilat dezbr─âcat─â pe o strad─â din New York.

Scout Willis, fiica mijlocie a cuplului Bruce Willis - Demi Moore, a publicat pe contul ei de Twitter dou─â fotografii din timpul protestului - ├«n timp ce se plimb─â topless, ├«mbr─âcat─â ├«ntr-o fust─â lung─â, cu model floral, pe o strad─â din Manhattan -, ┼či alta ├«n care alege un buchet de flori de un stand, informeaz─â dailymail.co.uk.

image

Prima fotografie este însoţită de mesajul "Legal în New York, dar nu pe Instagram", iar cealaltă, de mesajul "Ceea ce Instagram nu te lasă să vezi".

image

Protestul lui Scout Willis, ├«n v├órst─â de 22 de ani, vine la o s─âpt─âm├ón─â dup─â ce contul de Instagram al unei femei din Canada a fost suspendat temporar dup─â ce aceasta a postat o serie de fotografii ├«n care ├«┼či al─âpta bebelu┼čul.

Dup─â ce a protestat fa┼ú─â de aceast─â m─âsur─â, contul femeii din Canada, pe nume Heather Bays, a fost redeschis, ├«ns─â fotografiile publicate de aceasta fuseser─â ┼čterse.

Instagram a declarat c─â permite publicarea fotografiilor ├«n care femeile ├«┼či al─âpteaz─â bebelu┼čii, ├«ns─â "fotografiile ├«n care s├ónii apar complet dezgoli┼úi, f─âr─â ca bebelu┼čii s─â fie hr─âni┼úi ├«n momentul respectiv, nu respect─â instruc┼úiunile comunit─â┼úii Instagram".

Foto: TwitterRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley ╚Öi Jason Statham vacan╚Ť─â Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
M─âd─âlina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg