FOTO Scrisoare şocantă a fiicei lui Woody Allen: „M-a molestat la 7 ani“

3 februarie, 2014
woody allen soon yi jpeg

Cu o zi înainte să aflăm că marele actor Philip Seymour Hoffman a murit tragic, din cauza unei supradoze, Dylan – fiica adoptată de Mia Farrow şi regizorul Allen – a publicat o scrisoare

Weekendul acesta a fost plin de drame şi mărturisiri şocante. Cu o zi înainte să aflăm că marele actor Philip Seymour Hoffman a murit tragic, din cauza unei supradoze, Dylan – fiica adoptată de Mia Farrow şi regizorul Allen – a publicat o scrisoare deschisă despre abuzul sexual suferit când era mică.

„Care e filmul tău favoritregizat de Woody Allen? Înainte să răspunzi, ar trebui să ştii asta: “pe când aveam 7 ani, el m-a luat de mână şi m-a dus într-un pod îngust ca un dulap, la etajul întâi al casei noastre. Mi-a spus atunci să mă întind pe spate şi să mă joc cu trenul electric al fratelui meu. Apoi m-a molestat“, a scris Dylan sâmbătă, pe website-ul New York Times.

Copiii lui Woody Allen, abuzaţi psihic şi sexual de tatăl lor

De asemenea, fiica de 28 de ani a detaliat cum s-a luptat cu tulburările de alimentaţie, cu tăierile pe mână şi cu oroarea de bărbaţi, după traumatizantul eveniment. Mai mult, aceasta a făcut apel şi la vedete: “Dacă era vorba de copilul tău, Cate Blanchett? Louis CK? Alec Baldwin? Dacă erai tu, Emma Stone? Sau tu, Scarlett Johansson?”

Scandalurile sexuale se ţin lanţ de regizorul de 78 de ani, apreciat pentru filme mari precum Blue Jasmine, Vicky Cristina Barcelona, sau Midnight in Paris. Acum o lună, fiul său biologic, Ronan Farrow a scris pe Twitter că este dezamăgit de Globul de Aur pe care tatăl său l-a primit pentru realizările de-o viaţă.

An open letter from Dylan Farrow, via @NickKristof http://t.co/feskd52yiX — NYT Opinion (@nytopinion) February 1, 2014

An open letter from Dylan Farrow, via @NickKristof http://t.co/feskd52yiX

— NYT Opinion (@nytopinion) February 1, 2014

Au trecut 20 de ani de când acuzaţiile privind abuzurile sexuale asupra copiilor săi au apărut, odată cu descoperirea relaţiei ilicite a lui Woody cu altă fată a sa adoptivă, Soon-Yi Previn. Ba mai mult, el s-a căsătorit cu aceasta. Reacţia fiului său, Ronan: „E tatăl meu, căsătorit cu sora mea. Adică sunt şi fiul lui, şi cumnatul lui. E o abatere morală cumplită... Nu pot să am o relaţie cu tatăl meu şi să mă consider moral.“

image

Însă acesta nu a fost niciodată condamnat şi a negat încontinuu acuzaţiile. În ciuda geniului său creator în lumea cinematografiei, Woody Allen pierde tot mai mulţi fani din cauza vieţii sale personale şocante.

Woody Allen a negat din nou acuzaţiile emise în scrisoarea detaliată a fiicei sale. "Dylan Farrow este incapabilă să distingă fantezia de realitate", punctând că acuzaţia este "neadevărată şi dezonorantă".

FOTO WENN