FOTO Sean Penn: cum trăieşte un bad boy cu sex-appeal

24 februarie, 2014
chevrolet buick din 1987  1128954741 jpeg

Starul de 53 de ani este un erou al capodoperelor cinematografice, dar şi acel controversat rebel fără de care Hollywoodul şi-ar pierde din intensitate

Starul de 53 de ani este un erou al capodoperelor cinematografice, dar şi acel controversat rebel fără de care Hollywoodul şi-ar pierde din intensitate

De când îl ştim, Sean Penn iese din casă de cele mai multe ori cu o jachetă neagră, de piele, pe el. Preferata sa este Bomber Jacket, semnată Blauer, unul dintre cele mai pretenţioase şi mai bune branduri de jachete, pe care multe staruri îl aleg pentru acea imagine dură, de bad boy!

image

Gangster Chevy

Actualul iubit al frumoasei Charlize Theron a avut dintotdeauna o mare pasiune pentru maşini. În special, pentru Chevroletul lui clasic, din 1987, ediţie limitată şi în două uşi, care aminteşte perfect de stilul gangster care l-a consacrat. Acum mulţi ani, o astfel de maşină – modelul Chevy Buick Grand National – i-a fost furată în timp ce lua prânzul, în 2003.

image

Pe val!

Sean Penn este dependent de adrenalină, ca şi-n tinereţe. Însă acum, îl vedem sfidând valurile, călare pe placa de surf, cât şi pe jet ski. Actorul adoră atât de mult sporturile nautice, încât are şi o casă de vacanţă în Malibu, unde poate fi surprins cu surfboardul sub braţ, gata să sară „pe val“. Tot în acest paradis tropical a petrecut sărbătorile de iarnă cu Charlize. Şi tot pe placă.

image

Ochelari iconici

Pentru a-şi desăvârşi statutul de star de talie grea la Hollywood, era imposibil ca marca sa favorită de ochelari de soare să nu fie Ray-Ban Aviator, care îi completează foarte bine ţinutele masculine şi cool. Genul său de ochelari de soare sunt cei clasici, care nu se demodează niciodată.

image

Kiss kiss bang bang!

Câştigătorul a două Oscaruri este un adevărat împătimit de arme, de foarte mult timp. Mai exact, Sean deţine o colecţie de 65 de arme şi are şi un permis special care îi dă dreptul să poarte o armă ascunsă la el! Însă iubita sa l-a convins să renunţe la colecţie şi să o transforme în artă. Astfel, la gala de binefacere „Help Haiti“ a promis că va dona cele 65 de arme pentru a fi topite şi transformate într-o sculptură, de către artistul Jeff Koons.

image

În sălbăticie

Starul din „Mystic River“ şi „Milk“ ar da oricând actoria pe regie. El a realizat scenariul şi a regizat filmul „Into The Wild“, adaptare a celebrei cărţi cu acelaşi nume a lui Jon Krakauer, pentru care a aşteptat zece (!) ani de zile să se materializeze! Şi când a cumpărat cartea, a citit-o de două ori. „Ce a făcut autorul a lăsat o impresie puternică asupra mea. M-a marcat acea căutare neobosită a autenticităţii poveştii... Acest curaj măreţ nu mi-a ieşit niciodată din minte“, spune actorul.

FOTO GULIVER/GETTY IMAGES,/SPLASH NEWS, ARHIVA ADH, WWW.CINEMAGIA.RORecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}