FOTO Seară hollywoodiană, găzduită de Regina Elisabeta

20 februarie, 2014
rtx190ck jpeg

Mai multe vedete din Cetatea Filmului au luat parte luni la recepţia organizată la palatul Buckingham în onoarea suverana Marii Britanii, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de când aceasta patronează The Royal Academy of Dramatic Art.

Mai multe vedete din Cetatea Filmului au luat parte luni la recepţia organizată la palatul Buckingham în onoarea suverana Marii Britanii, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de când aceasta patronează The Royal Academy of Dramatic Art.

Ducesa Catherine şi Regina Elisabeta a II-a i-au întâmpinat luni seară pe cei 250 de invitaţi la palatul Buckingham pentru această gală specială, informează Mediafax.

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie roşie marca Alexander McQueen, pe care a îmbrăcat-o cel mai recent cu ocazia jubileului de diamant al reginei.

În celebra White Drawing Room de la palatul Buckingham, Regina s-a întâlnit cu câţiva monştri sacri ai scenei şi ai marelui ecran din Marea Britanie - Roger Moore, John Hurt, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Uma Thurman, Joan Collins, Michael Sheen, Alan Bennett, Alan Rickman şi Steve McQueen.

image

Gala a avut şi o semnificaţie aparte, prin prezenţa actriţei Helen Mirren, care a interpretat-o pe Elisabeta a II-a în filmul "Regina/ The Queen", şi a actriţei Helena Bonham Carter, care a interpretat-o pe mama suveranei britanice în pelicula "Discursul regelui/ The King's Speech".

image

Evenimentul a a fost organizat pentru a celebra împlinirea a 60 de ani de când suverana britanică patronează The Royal Academy of Dramatic Art, dar şi pentru a saluta contribuţia artelor dramatice în viaţa de zi cu zi a britanicilor.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya