FOTO Seară hollywoodiană, găzduită de Regina Elisabeta

20 februarie, 2014
rtx190ck jpeg

Mai multe vedete din Cetatea Filmului au luat parte luni la recepţia organizată la palatul Buckingham în onoarea suverana Marii Britanii, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de când aceasta patronează The Royal Academy of Dramatic Art.

Mai multe vedete din Cetatea Filmului au luat parte luni la recepţia organizată la palatul Buckingham în onoarea suverana Marii Britanii, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de când aceasta patronează The Royal Academy of Dramatic Art.

Ducesa Catherine şi Regina Elisabeta a II-a i-au întâmpinat luni seară pe cei 250 de invitaţi la palatul Buckingham pentru această gală specială, informează Mediafax.

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie roşie marca Alexander McQueen, pe care a îmbrăcat-o cel mai recent cu ocazia jubileului de diamant al reginei.

În celebra White Drawing Room de la palatul Buckingham, Regina s-a întâlnit cu câţiva monştri sacri ai scenei şi ai marelui ecran din Marea Britanie - Roger Moore, John Hurt, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Uma Thurman, Joan Collins, Michael Sheen, Alan Bennett, Alan Rickman şi Steve McQueen.

image

Gala a avut şi o semnificaţie aparte, prin prezenţa actriţei Helen Mirren, care a interpretat-o pe Elisabeta a II-a în filmul "Regina/ The Queen", şi a actriţei Helena Bonham Carter, care a interpretat-o pe mama suveranei britanice în pelicula "Discursul regelui/ The King's Speech".

image

Evenimentul a a fost organizat pentru a celebra împlinirea a 60 de ani de când suverana britanică patronează The Royal Academy of Dramatic Art, dar şi pentru a saluta contribuţia artelor dramatice în viaţa de zi cu zi a britanicilor.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}