FOTO Seară hollywoodiană, găzduită de Regina Elisabeta

20 februarie, 2014
rtx190ck jpeg

Mai multe vedete din Cetatea Filmului au luat parte luni la recepţia organizată la palatul Buckingham în onoarea suverana Marii Britanii, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de când aceasta patronează The Royal Academy of Dramatic Art.

Mai multe vedete din Cetatea Filmului au luat parte luni la recepţia organizată la palatul Buckingham în onoarea suverana Marii Britanii, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de când aceasta patronează The Royal Academy of Dramatic Art.

Ducesa Catherine şi Regina Elisabeta a II-a i-au întâmpinat luni seară pe cei 250 de invitaţi la palatul Buckingham pentru această gală specială, informează Mediafax.

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie roşie marca Alexander McQueen, pe care a îmbrăcat-o cel mai recent cu ocazia jubileului de diamant al reginei.

În celebra White Drawing Room de la palatul Buckingham, Regina s-a întâlnit cu câţiva monştri sacri ai scenei şi ai marelui ecran din Marea Britanie - Roger Moore, John Hurt, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Uma Thurman, Joan Collins, Michael Sheen, Alan Bennett, Alan Rickman şi Steve McQueen.

image

Gala a avut şi o semnificaţie aparte, prin prezenţa actriţei Helen Mirren, care a interpretat-o pe Elisabeta a II-a în filmul "Regina/ The Queen", şi a actriţei Helena Bonham Carter, care a interpretat-o pe mama suveranei britanice în pelicula "Discursul regelui/ The King's Speech".

image

Evenimentul a a fost organizat pentru a celebra împlinirea a 60 de ani de când suverana britanică patronează The Royal Academy of Dramatic Art, dar şi pentru a saluta contribuţia artelor dramatice în viaţa de zi cu zi a britanicilor.

Foto: Reuters



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg