FOTO Secretele lui JFK Jr.: aventura interzisă cu Madonna, sub ochii lui Jackie Kennedy!

28 octombrie, 2014
jfk27n 1 web jpeg

În noua carte “The Good Son: JFK Jr. and the Mother He Loved”, care povesteşte trecutul murdar al fiului preşedintelui american, apar surprize precum: idila fierbinte cu mai-tânăra Madonna, o relaţie interzisă de mama lui, Jackie, aventura cu Sarah Jessica Parker

Scandalurile care implică sexul, abuzul de droguri şi afacerile necurate se ţin scai de familia Kennedy, chiar şi după moarte. În noua carte “The Good Son: JFK Jr. and the Mother He Loved”, care povesteşte trecutul scandalos al fiului preşedintelui american, apar surprize precum: idila fierbinte cu mai-tânăra Madonna, o relaţie interzisă de mama lui, Jackie, aventura cu Sarah Jessica Parker şi alte vedete, fantezii sexuale şi actele de rebeliune ale alintatului John-John.

A fost singurul fiu care a supravieţuit al lui Jackie şi John Kennedy, dar care a murit în 1999, într-un accident de avion, împreună cu soţia sa, Carolyn Bessette şi cumnata lui. Dar viaţa sa, conform acestei noi cărţi intrigante, scrisă de Christopher Andersen, a fost o aventură continuă.

image
image

John F Kennedy şi soţia lui

Autorul recapitulează detaliat copilăria acestui fiu celebru care locuia în apartamentul cu 15 camere al mamei sale, care spiona locuitorii New Yorkului de mic şi care dormea cu prietenii lui beţi într-o piscină golită a bunicii sale, după petrecerea de absolvire. Un urmaş al lui Kennedy care şi-a făcut un nume din a umbla dezbrăcat cu prietenii lui prin oraş, care se plimba cu caiacul în zone periculoase şi care era considera cel mai sexy bărbat în viaţă, în anii ’80.

Citeşte secretele fiului preşedintelui cu Madonna, în următoarea pagină!

Dar ceea ce dă peste cap mondenul internaţional este presupusa relaţie interzisă cu faimosul popstar Madonna, care a deranjat-o cel mai mult pe fosta Primă Doamnă, Jackie – pentru că o altă bombă sexy şi seducătoare i-a trecut pragul, după scandalul cu Marilyn Monroe, iubita soţului şi chiar a cumnatului său!

Material Girl şi Kennedy Jr. s-ar fi întâlnit la o petrecere din 1985, la Madison Square Garden. Dar relaţia lor a început abia după 3 ani, când ea a divorţat de Sean Penn, cel cu care era căsătorită, convinsă fiind că aventura cu JFK Jr, va fi “cosmică”. “Puteai să vezi în ochii lui atracţia, prima oară când s-au cunoscut”, dezvăluie chiar o prietenă bună a blondei, dansatoarea Erika Belle. “John era topit după ea”.

image

Aici, cu actriţa Daryl Hannah, cu care a avut o relaţie lungă

John-John şi Madonna se întâlneau la un club de wellness unde aveau acelaşi antrenor. Dar joaca din dormitor era cea care îi ţinea aproape. “Cum e să te culci cu Madonna?”, l-ar fi întrebat un prieten pe Kennedy, la care acesta a răspuns “E un dinam sexual!”. Însă foarte puţini ştiau de aventura lor focoasă. Un alt moment tensionat a fost când Sean Penn s-a întâlnit cu acesta la o petrecere. “Ştiu cine eşti”, ar fi spus actorul, înfuriat de ideea că fosta lui soţie l-a înşelat cu Kennedy Jr. “Îmi datorezi o scuză” – pe care a şi primit-o.

image

Înainte să-şi încheie aventura cu Madonna, John a avut una şi cu alte celebrităţi precum Sarah Jessica Parker – cu care s-ar fi cunoscut pe aeroportul JFK, când actriţa l-ar fi aşteptat cu limuzina, îmbrăcată doar într-o haină de blană şi tocuri înalte!

Cu Jackie, Madonna se pusese deja rău de când luase în râs catolicismul şi orice ţinea de religie, iar prietenii fiului preşedintelui erau interesaţi doar de detaliile din culise… Aşa că e lesne de înţeles cine s-a opus relaţiei şi cine a pus stop: Jackie Kennedy, marcată de faptul că sex simbolul semăna atât de bine cu cel care i-a fermecat soţul şi cumnatul…

image

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG