FOTO Serena Williams: cum arată noua ei casă din Miami, pe care a decorat-o împreună cu sora ei, Venus

8 februarie, 2021
1 serena acasa 1 jpg jpeg

Serena a cumpărat această proprietate întinsă pe 1.350 de metri pătraţi în urmă cu cinci ani, hotărâtă să o transforme în casa ei de vis

"Atunci am decis să mă mut separat de sora mea, Venus, pentru prima dată în viaţa mea, aşa că mi-am dorit ca această casă să fie făcută exact aşa cum simţeam", a mărturisit sportiva pentru cei de la Architectural Digest, pe care i-a primit la ea acasă. Dar dorinţele ei erau una, punerea în practică a acestor dorinţe era cu totul altceva. "Eu mă pricep să joc tenis, nu mă pricep la fel de bine la decoraţiuni interioare, dar am învăţat multe urmărind-o acum pe Venus", explică Serena, care pentru acest proiect personal a cerut ajutorul surorii ei şi al firmei sale de design interior, V Starr. 

serena acasa 8 jpg jpeg
serena acasa 7 jpg jpeg

Până la acest proiect, Serena a locuit multă vreme împreună cu sora ei. Din 1998, ea a stat la proprietatea de la Palm Beach Gardens, pe care o deţine împreună cu Venus - împărţindu-şi, însă, timpul între această locuinţă şi cele pe care le mai are în Bel-Air şi Paris. Dar faptul că Serena şi-a întemeiat propria familie cu Alexis Ohanian a fost semnalul că e momentul să se mute în acea casă de vis la care se gândea de atâta vreme. Din această casă nu lipsesc spaţii de divertisment cum ar fi cel pentru karaoke (foto jos). 

serena acasa 4 jpg jpeg
serena acasa 5 jpg jpeg

"Eu şi Alexis abia ne cunoscusem când am cumpărat această proprietate şi, deşi eu am gândit-o de la început ca una pentru viitoarea mea familie, nu puteam să-i spun lui Alexis: Hei, hai să facem împreună acest proiect. Asta ar fi fost ciudat pentru el. L-ar fi speriat", povesteşte Serena. În casa ei nu sunt vizibile prea multe semne ale carierei sale de succes în tenis. Păstrează undeva doar marile trofee câştigate - nu şi pe cele pentru locul doi. "Am vrut să separ casa de ceea ce fac eu. Pentru că în meseria mea sunt perioade când nu prea te poţi relaxa - aşa că a fost important ca la mine acasă să fie acel spaţiu care-mi poartă mintea departe de stres, să fie acel loc unde să pot să şi stau fără să fac nimic", declară Serena, care s-a mutat aici chiar în timpul pandemiei, în luna iulie a anului trecut.

serena acasa 2 jpg jpeg
serena acasa 3 jpg jpeg
serena acasa 6 jpg jpeg

Foto: Architectural DigestRecente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg