FOTO Serena Williams, joc de tenis în stilettos

22 august, 2014
serena williams2 jpeg

Juc─âtoarea de tenis num─ârul 1 ├«n lume a jucat o partid─â de tenis cu gazda emisiunii The Late Show, David Letterman. A┼čadar, nu are rost s─â ne ├«ntreb─âm cine a c├ó┼čtigat. Cu totul mai interesant a fost jocul ├«n sine, nu rezultatul, c─âci Serena a preferat sandalele cu toc, o fust─â sexi ┼či mulat─â ┼či un top provocator ce i-a dezv─âluit

Juc─âtoarea de tenis num─ârul 1 ├«n lume a jucat o partid─â de tenis cu gazda emisiunii The Late Show, David Letterman. A┼čadar, nu are rost s─â ne ├«ntreb─âm cine a c├ó┼čtigat. Cu totul mai interesant a fost jocul ├«n sine, nu rezultatul, c─âci Serena a preferat sandalele cu toc, o fust─â sexi ┼či mulat─â ┼či un top provocator ce i-a dezv─âluit abdomenul intens sculptat.

image

Tenismana de 32 de ani a dat tot ce-a avut mai bun, în faţa Teatrului Nokia din New York, înainte să participe la emisiunea lui Letterman, unde a atras toate privirile cu formele sale generoase.

Mai-mai c─â ar putea concura cu Kim Kardashian! Campioana s-a descurcat lejer pe ÔÇťterenÔÇŁ ┼či cu stilettos, ba chiar a intrat at├ót de mult ├«n febra tenisului, c─â o minge a ajuns ├«n geamul unui magazin.

image

Partida s-a încheiat în favoarea Serenei, evident, iar Letterman (67) i-a sărutat mâna ca mulţumire pentru joc. Cei doi au discutat în cadrul emisiunii.

image

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley ╚Öi Jason Statham vacan╚Ť─â Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
M─âd─âlina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg