FOTO Sexy şi cu simţul umorului! Cine sunt cei mai plăcuţi actori de comedie?

3 decembrie, 2014
andy samberg in cuckoo    011 jpeg

Se spune că una dintre cele mai invocate calităţi la un bărbat, pentru a fi dorit de o femeie, este simţul umorului. Însă când la asta se adaugă şi un corp de milioane, parcă zâmbetul se lărgeşte şi mai mult. Ah, am menţionat că următorii bărbaţi sunt şi celebri? Ei bine... pachetul este complet!

Care sunt cei mai sexy şi mai populari actori de comedie şi comedianţi?

Chris Pratt

Noua febră de la Hollywood a stârnit-o starul din Gardienii Galaxiei, care promite foarte mult. Cu rolul său de hoţ intergalactic întors împotriva răufăcătorilor devenind astfel erou, dar şi cu prezenţa lui în serialul de comedie Park and Recreation, ne-a devenit foarte drag, iar acum că vedem şi fizicul său intens lucrat, parcă nu stăm pe gânduri să îl încadrăm în top. Imaginea lui e cu atât mai mult de invidiat cu cât soţia lui este actriţa de comedie Anna Faris, cu care are şi un copil.

Kevin Hart

Este unul dintre comedianţii cei mai cunoscuţi, cu show-uri de stand up în toată lumea şi cu un zâmbet de milioane. Rolurile sale, cât şi show-urile, i-au adus multă popularitate. Să ne gândim măcar la Scary Movie, Meet The Fockers, Ride Along, About Last Night...

Andy Samberg

Cântă, interpretează şi are poante bune despre oricine, la orice oră. Nu degeaba a primit şi un Glob de Aur pentru rolul din serialul de comedie Brooklyn Nine-Nine. Face parte şi din trupa muzicală de comedianţi Lonely Island care adoră să facă parodii video şi sunt prieteni şi cu Justin Timberlake, cu care mai interpretează din când în când. Şi e genul de tip foarte hip, care poate râde şi de el însuşi.

image

Ken Marino

Este nu doar actor, ci şi un talentat regizor şi scriitor, care şi-a adus şarmul şi simţul umorului în filmul Veronica Mars ori în serialele Burning Love şi Children’s Hospital.

Damon Wayans Jr

Cu interpretările lui nebune din New Girl şi Happy Endings – ambele seriale de comedie, actorul de 32 de ani nu are cum să nu se facă imediat plăcut: joacă adorabil, e plin de energie şi situaţiile în care ajunge sunt mereu complicate. Pentru el.

Max Greenfield

Tot din serialul care o are pe Zooey Deschanel drept actriţă principală, New Girl, îl cunoaştem şi pe celibatarul Schmidt, care este pur şi simplu adorabil, în încercările lui de-a poza în tipul dur şi nesimţit. La pachet cu ochii superbi, zâmbetul cuceritor şi corpul de invidiat!

Terry Crews

Este unul din actorii memorabili, din comedii. Rolul său este mereu acelaşi: de bărbat imatur şi dur, cu o inimă foarte sensibilă. Fizicul său impunător ajută foarte mult, desigur. Şi dansul său robot style e mai mult decât amuzant, poate-l vedem şi înRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg