FOTO Şi-au ieşit din formă: divele muzicii care s-au îngrăşat mult

26 decembrie, 2014
Lee Daniels' "The Butler" New York Premiere   Inside Arrivals jpeg

Marile artiste care făceau ieri senzaţie pe scenă cu vocile lor puternice şi impresionante costume de scenă abia îşi mai încap în haine. Multe dintre ele au spus adio trupurilor tonifiate şi sculptate şi s-au lăsat pradă kilogramelor în plus, care, din păcate, le strică imaginea strălucitoare.

Marile artiste care făceau ieri senzaţie pe scenă cu vocile lor puternice şi impresionante costume de scenă abia îşi mai încap în haine. Multe dintre ele au spus adio trupurilor tonifiate şi sculptate şi s-au lăsat pradă kilogramelor în plus, care, din păcate, le strică imaginea strălucitoare. Ba mai mult, multe dive ale muzicii au, acum, apariţii penibile în strâmtele costume şi rochii de gală, după ce s-au îngrăşat teribil, iar expunerea media le-aduc critici tot mai des.

Cu toate că sperăm să-şi revină în forma de-altădată, iată care sunt artistele care nu mai ţin cont de numerele de pe cântar.

Mariah Carey

Cu o voce care emoţionează instant, iconul R’n’B cucerea pe oricine, iar formele ei voluptuoase întregeau imaginea de femeie fatală. Însă de câteva luni încoace, stresul şi neglijenţa îşi spun cuvântul, căci, în pragul divorţului, Mariah a renunţat să mai aibă grijă de aspectul ei, preferând să capituleze în faţa mâncării nesănătoase, cum afirmă gurile rele din preajma ei. Mamă a doi copii, la 44 de ani, nu ne-am aştepta să arate ca trasă prin inel, dar apariţiile sale jenante pe scenă, în costume minuscule care pocnesc pe şoldurile şi pulpele ei vizibil îngrăşate au stârnit critici în rândul fanilor dezamăgiţi.

image

Click pe următoarea!

Pink

Faimoasa rockeriţă cu abdomen veşnic lucrat în pătrăţele, etalat printre cascadoriile din timpul concertelor sale, a lăsat baltă programul de fitness. Cel puţin aşa arată pozele comparative cu această divă a muzicii care s-a îngrăşat vizibil de ceva timp.

.@Pink at the Share Our Strength's No Kid Hungry Campaign Fundraising event. Styled by @Karla_Welch. pic.twitter.com/0XDc6c2UaE — The Wall Group (@TheWallGroup) October 27, 2014

.@Pink at the Share Our Strength's No Kid Hungry Campaign Fundraising event. Styled by @Karla_Welch. pic.twitter.com/0XDc6c2UaE

— The Wall Group (@TheWallGroup) October 27, 2014

Unii speculează că a trecut de la 54 de kilograme la 70, un salt destul de mare pentru Pink. Din fericire, nu arată dizgraţios. Încă!

image

Jennifer Hudson

Artista a muncit din greu pentru a scăpa de obezitate, eliminând 36 de kilograme în 2010. Însă de când a renunţat la programul intens de fitness, în martie, se vede diferenţă. Jen a trecut de la 64 kg la 75 kg, estimează unii, dar cântăreaţa de 33 de ani se mândreşte cu formele sale.

image

Lady Gaga

A fluctuat adeseori de la artista slabă la vedeta penibilă din cauza expunerii a prea multă piele în ţinute oribile. În ultima vreme, pare să nu fie prea atentă la fizicul ei, cândva suplu, iar kilogramele atârnă cam greu în fotografii. Cum a admis chiar ea, este fană a bucătăriei italiene la ore târzii şi nici nu dă doi bani pe cum arată. “Ce dacă am puţină burtică?” – dar măcar să nu o arate cu atâta nonşalanţă în rochiile nepotrivite…

image

Janet Jackson

E şi normal ca artista de 48 de ani să resimtă fluctuaţiile de greutate, cum a recunoscut chiar ea. Prietenii ei spun că Janet nu-şi mai face griji în privinţa siluetei, deşi slăbise 23 de kg în 2012. Mai ales de când e căsătorită cu un miliardar…

image


Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg