FOTO Sienna Miller s-a ales cu un ochi vânăt

11 martie, 2015

Pozele cu ochiul vânăt al actriţei britanice au făcut înconjurul lumii şi a creat isterie în rândul fanilor, care s-au gândit la cele mai rele scenarii. Însă înainte ca acest incident să ia amploare, Sienna Miller a clarificat lucrurile.

Pozele cu ochiul vânăt al actriţei britanice au făcut înconjurul lumii, şi a creat isterie în rândul fanilor, care s-au gândit la cele mai rele scenarii. Însă înainte ca acest incident să ia amploare, Sienna Miller a clarificat lucrurile.

Se pare că motivul incidentului neplăcut a fost neatenţia actriţei care s-a ales cu un ochi vânăt şi tăieturi pe faţă în urma unui spectacol susţinut zilele trecute, pe Broadway. Actriţa s-a lovit de un element de decor, din cauza luminii slabe din încăperea respectivă.

Ulterior, actriţa a postat pe contul său de socializare o fotografie cu rănile rezultate în urma accidentului din timpul show-ului ”Cabaret” şi a explicat că totul s-a petrecut din cauza unei neatenţii de moment, deci nici urmă de violenţă sau alte lucruri urâte.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg