FOTO Sinead O’Connor, schimbare de look neaşteptată!

3 iunie, 2014
sinead jpeg

Odată cu anunţul noul ei album, cântăreaţa de 47 de ani are o revenire spectaculoasă fizic! Fotografiile de promovare a albumului “I’m Not Bossy, I’m the Boss”, al zecelea din cariera ei, ilustrează o nouă latură a artistei: puternică, provocatoare, seducătoare, sexy chiar!

Odată cu anunţul noul ei album, cântăreaţa de 47 de ani are o revenire spectaculoasă fizic! Fotografiile de promovare a albumului “I’m Not Bossy, I’m the Boss”, al zecelea din cariera ei, ilustrează o nouă latură a artistei: puternică, provocatoare, seducătoare!

Titlul albumului a fost inspirat de campania de susţinere a femeilor ca lideri egali în drepturi cu bărbaţii, “Ban Bossy” de Sheryl Sandberg – o campanile chiar foarte bună, în care se încearcă educarea publicului în privinţa discriminării unei femei.

image

“Iniţial, aveam un titlu diferit, The Vishnu Room”, spune Sinead, o hippie veritabilă. “Dar acum câteva luni, când am auzit fraza «Nu o fac pe şefa, sunt şefa», mi-am dorit să redenumesc albumul, de vreme ce într-adevăr, e greu ca o femeie să fie văzută 100% ca un lider”. Deşi la început, nu a putut schimba titlul, când artista a trimis pozele promoţionale precum cea pe care o vedeţi, compania de discuri a dorit să schimbe şi coperta albumului, dar şi titlul pe care l-am dorit.

FOTO WennRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE